Inloggen

Masterclass voor huisartsen

Als praktijkhoudend huisarts bent u druk met de patiëntenzorg. Ondertussen moet u uw praktijk ook op rolletjes laten lopen. Hoe kunt u uw bedrijfsvoering verbeteren? Speciaal voor praktijkhouders organiseren wij, samen met ABN Amro, de masterclass: Optimaliseer uw praktijkvoering. Direct aanmelden

Praktische informatie

 • Datum
  Dinsdag 21 april 2020
 • Locatie
  Gebouw ’t Hart, VvAA-hoofdkantoor, Orteliuslaan 750, Utrecht
 • Tijd
  18.30 - 21:30 uur, inclusief borrel
 • Prijs
  Gratis
Ik meld me aan

Masterclass 'Optimaliseer uw bedrijfsvoering'

Op dinsdagavond 21 april organiseren VvAA en ABN Amro een avond voor praktijkhoudende huisartsen. Dit is dé avond voor praktijkhouders en -managers, waarbij alle actuele ontwikkelingen rondom praktijkvoering aan bod komen. U gaat naar huis met concrete handvatten voor in uw praktijk. De Masterclass is volledig gratis.

Programma


18.30 - 19.00
Inloop met soep en broodjes

19.00 - 19.05 Warm welkom

19.05 - 19.20 ‘Trends en ontwikkelingen in de zorgsector’ – ABN AMRO

Als Sectorspecialisten Medisch van ABN AMRO richten Winston Texel en Rob Boelens zich op de marktontwikkelingen en investeringsvraagstukken van huisartsen, apothekers en gezondheidscentra. Tijdens de workshop krijgt u antwoord op vragen als: Welke trends zijn er? Wat betekent dat voor de visie & strategie van uw huisartsenpraktijk?

19.20 - 19.45 ‘Uw praktijk op orde met de Praktijkscan’ – VvAA

Tom Schreuders werkt als VvAA adviseur voor zelfstandig zorgprofessionals. Hij vertelt u over de mogelijkheden en voordelen van de VvAA Praktijkscan voor huisartsen. U leert hoe u inzicht krijgt in uw praktijkvoering en hoe u verbeteringen kunt (laten) doorvoeren. Doel is het optimaliseren van uw praktijkvoering, zowel materieel als immaterieel, zodat u meer tijd overhoudt voor uw patiënten.

19.45 - 20.00 Koffiepauze

20.00 - 20.45 ‘Aan de slag met de praktijkscan’ U gaat in groepjes aan de slag met twee onderwerpen: managementtaken en teamsamenwerking. Elke groep wordt begeleid door twee facilitators: een vanuit VvAA, een vanuit ABN AMRO.

20.45 - 21.00 Plenaire afsluiting Terugkoppeling per groep door de facilitators.

21.00 - 21.30 Borrel & netwerken met collega’s en sprekers

Aanmelden