LHV Huisartsbeurs op 7 april 2018

Laat u verrassen door VvAA

Meer dan 3000 medewerkers in de huisartszorg vinden 7 april hun weg in de Jaarbeurs. Bent u er ook? Loop dan even bij ons binnen. VvAA heeft zowel in hal 7 als hal 8 een stand vol verrassingen. 

De tweejaarlijkse LHV Huisartsbeurs voor praktijkhouders en medewerkers binnen de huisartszorg vindt plaats op 7 april in de Jaarbeurs in Utrecht. VvAA is deze editie hoofdparticipant. Naast een stand voor praktijkhouders op het LHV-ledenplein (hal 7) en een stand op het Startersplein (hal 8), organiseert VvAA maar liefst 7 workshops.

Belangstelling? Op lhv/huisartsbeurs vindt u alle informatie en meldt u zich kosteloos aan.

LHV-ledenplein: hoe vitaal is uw praktijk?
Gezonde ambitie. Dat is het thema van deze beurs. Het bruggetje naar vitaliteit is maar klein. Daar speelt VvAA graag op in. Op onze stand op het LHV-plein bepaalt u aan de hand van een korte test hoe vitaal uw praktijk is. Maakt u meteen kans op een heerlijke en gezonde lunch voor uw praktijk(medewerkers).

Ook vindt u daar VvAA als uw stem en steun, met (Ont)Regel de Zorg als actueel voorbeeld. Met de kracht van het collectief komt er straks meer tijd voor uw patiënten vrij en stijgt het werkplezier onder u en uw medewerkers. Hebt u al aangegeven van welke onnodige administratieve verplichting u liever vandaag dan morgen verlost wordt?

Startersplein: ga vitaal van start
Aios huisartsgeneeskunde of net gestart als huisarts? Kom dan even langs op het Startersplein. Al was het alleen al om een slinger aan het Rad van Fortuin te geven en zo kans te maken op mooie prijzen die te maken hebben met vitaliteit. Daarnaast hebben we volop tips om vitaal van start te gaan en geven deskundige adviseurs graag antwoord op vragen en dilemma’s.

Workshops
Op lhv/huisartsbeurs vindt u ook een overzicht van de vele workshops waarvoor u zich kunt inschrijven. De workshops die VvAA organiseert op een rijtje:

09.30 – 10.30: Positionering in de praktijk (zaal Round Control), door Ward de Moor
09.30 – 10.30: eHealth in uw praktijk (Fluor), door Hans Ossebaard
10.00 – 11.00: Praktijkstop: bent u er klaar voor? (Quest), door Richard Brugman
10.00 – 11.00: Personeelsvraagstukken in de praktijk (Osram), door Jeroen Woertman
11.00 – 12.00: Klachten en claims: hoe voorkomt u ze? (Flash), door Annemarie Smilde
13.30 – 14.30: De vitale (huis)arts (Round Control), door Annette van Ginkel
13.30 – 14.30: Goed voorbereid op een materiële controle (Glow), door Femke Duyvensz