Thema-avond Leren van de luchtvaart

De thema-avond gaat vanwege te weinig aanmeldingen helaas niet door. Wij nemen contact op met de mensen die zich al hebben aangemeld en zorgen dat u het geld terugkrijgt. 

Op de VvAA thema-avond  ‘Leren van de luchtvaart’ duiken KLM-gezagvoerder Jean van 't Hof en Dennie Wulterkens (Opleiding Spoedeisende Geneeskunde) van VvAA in de overeenkomsten en verschillen tussen geneeskunde en luchtvaart. 


Vliegen is tegenwoordig de meest veilige manier van reizen maar dat is niet altijd zo geweest. De luchtvaart is van reactief naar proactief gegaan wat betreft veiligheidsmanagement. Aan de hand van een eenvoudig scenario is er aandacht voor het verbeteren van communicatie, leiderschap-volgerschap en situatiebewustzijn. Het wordt een avond met uitdagingen. Wilt u meer weten over Crew Resource Management, kom dan naar Houten op 6 oktober.

Over OSG-VvAA
Het Opleidingsinstituut Spoedeisende Geneeskunde VvAA (OSG-VvAA) is opgericht om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar opleidingen voor medische en paramedische professionals. Het OSG verzorgt al meer dan 25 jaar cursussen reanimatie, spoedeisende geneeskunde en speciale cursussen.

Lees meer over Dennie Wulterkens

Over Jean van 't Hof
Directeur, vlieger, senior trainer/beroepscoach. "Bij Aviation Coaching combineer ik mijn passie voor vliegen en het verder helpen van individuen, teams en organisaties. Na een carrièreswitch van het bedrijfsleven naar de luchtvaart heb ik zelf ervaren dat je veel meer kunt dan je denkt en dat het nooit te laat is om je doelen na te streven. Ik vlieg inmiddels 12 jaar met veel plezier als verkeersvlieger (ATR42, Fokker 50, Boeing 777) en nu als captain op de Embraer. In trainingen help ik teams beter samenwerken."

Programma 
18.30 uur Ontvangst met een broodje
19.00 uur Start thema-avond
19.45 uur Pauze
20.00 uur start 2e deel 
20.45 uur Einde met borrel
 
Datum: 6 oktober
Prijs: € 45,- voor leden, niet leden betalen € 89,- 
De kosten zijn inclusief broodjes bij ontvangst en (pauze)drankjes. 
Locatie: OSG (Opleiding Spoedeisende Geneeskunde) te Houten.
 
 
 
Vliegtuig in de lucht