Inloggen

Kunst, wellness en verwennerij in Noordoost-Twente

3 dagen/2 nachten vanaf € 279,- p.p. (4 dagen/3 nachten vanaf € 349,-), inclusief o.a. viergangenmenu, dag elektrische fiets, gebruik hotelspa en entree museum.

Meer informatie/boeken

Kunst, wellness en verwennerij in Noordoost-Twente

Praktische informatie:

  • Prijzen (o.b.v. 2-psk):
    - weekend (2 nachten) vanaf € 279,- p.p.;
    - midweek (3 nachten) vanaf € 349,- p.p.

    Meer info/boekingen

  • of telefonisch via  0541 79 10 10
    (o.v.v. Arts en Auto).
Net buiten het kunstenaarsstadje Ootmarsum, niet ver van de Duitse grens, bevindt zich Parkhotel De Wiemsel - Pearls by Romantik.

Naast een perfecte uitvalsbasis voor een verkenning van Noordoost-Twente, is dit viersterren superior hotel een bestemming op zich voor wie zich een paar dagen (culinair) wil laten verwennen; naast een gastronomisch restaurant (De Wanne) biedt De Wiemsel - Pearls namelijk een eigen spa
& wellness.

Tot en met eind 2022 (m.u.v. feestdagen) biedt het hotel een Arts en Auto-lezersarrangement.

Daarin zijn inbegrepen: een glas champagne als welkom, naar keuze twee (weekend) of drie (midweek) overnachtingen met ontbijt, een viergangenmenu op de avond van aankomst, één dag gebruik van een elektrische fiets, entree voor het museum gewijd aan de Twentse kunstenaar Ton Schulten (Ootmarsum), gebruik van de spa & wellness (met o.a. binnenzwembad, diverse sauna’s en ontspanningsruimte) en een privébezoek aan de Kunstgalerie Parkhotel de Wiemsel - Pearls.

Hier kunt u de collectie hedendaagse kunst van hoteleigenaar Henning J. Claassen bezichtigen, met als hoogtepunten werken van Giacometti, Christo en Warhol, en de levensechte sculptuur Reunion van de Australische kunstenaar Sam Jinks.