Inloggen

Koffiepakket van Het Brandhuys

Fysiotherapeut David Joosen deelt graag zijn passie voor koffie met u als VvAA-lid, inclusief mooie korting en gratis verzenden. Meer informatie/Bestellen

Koffie 'van de fysio'

Exclusief voor VvAA-leden:

  • Prijs:  €13,50 (normaal €14,60) en gratis verzending ter waarde van €3,95.
  • De aanbieding geldt t/m 31 mei 2021.
  • Bestellen
  • Levering binnen een week.

Geniet u ook graag van een goede kop koffie?

In de rubriek ‘Uitlaatklep’ van Arts en Auto maart, vertelde fysiotherapeut David Joosen over zijn passie.

Speciaal voor VvAA-leden biedt hij nu met korting een proefpakket met 2 koffiesoorten (ieder 250 gram), een krachtige Braziliaanse en een zoete Colombiaanse koffie, geschikt voor espressomachine of filterapparaat. De koffiebonen worden rechtstreeks bij de plantages ingekocht, ambachtelijk gebrand en geleverd in een hersluitbare vershoudverpakking.

 

Espresso of filter?

Iedereen heeft zijn of haar persoonlijke smaak en ‘ideale koffie’. Een stevige, kruidige espresso wordt anders gebrand dan een zachte, lichte filterkoffie. Daarom vraagt David bij een bestelling altijd naar uw zetmethode. Hij brandt verse koffiebonen op twee verschillende manieren, voor filter en voor espresso.

Wilt u koffie gaan zetten met een filtermethode (V60/aeropress/cafetière), kies dan voor een lichte filterbranding. Gebruikt u de bonen voor een espressomachine of percolator (Bialetti), kies dan voor een donkere espressobranding.