Italië evenement Kasteel de Haar

Laat u dit jaar inspireren door het grootste Italiaanse evenement in de Benelux. Op 20, 21 en 22 mei vindt u het lekkerste, mooiste en nieuwste uit Italië weer in de tuinen van Kasteel de Haar (Utrecht). En geniet met ledenvoordeel van een heerlijke wijnproeverij.

Meer dan 250 koks, kunstenaars, muzikanten en exposanten zorgen voor een onvergetelijk en inspirerend ‘dagje Italië’. Nieuw dit jaar zijn Il Teatro del Sorriso (het theater van de Italiaanse lach) en La Piazza della vera Italia, oftewel: het plein van het échte Italië. Hier vindt u Italianen die speciaal voor dit evenement met hun (verse) producten naar Nederland zijn gekomen. En terwijl u geniet op het terras of zich laat bijpraten tijdens de workshops, optredens en presentaties, vermaken de kinderen zich bij de vele (gratis) activiteiten. Kortom, dit ‘Italiaanste’ feest van het jaar is het mooiste voorproefje op de zomer!

Ledenvoordeel

Leden van VvAA kunnen dit jaar gebruik maken van een exclusief arrangement: entree + een wijnproeverij van Vino & Olio! U betaalt hiervoor slechts € 19,50. Dat is een voordeel van € 11,50 p.p.

Datum en locatie

Datum: 20, 21 en 22 mei
Locatie: kasteel De Haar Utrecht
Reserveren:  www.italieevenement.nl/actieartsenauto

Italie evenement Kasteel De Haar