Kennis- en inspiratiedag voor (aankomend) huisartsen

Op zaterdag 30 november 2019 organiseren VvAA en de Landelijke vereniging van Artsen in Diensverband (LAD) de jaarlijkse kennis- en inspiratiedag voor (aankomend) huisartsen. Met leerzame en inspirerende workshops, helemaal afgestemd op jouw situatie als AIOS, waarnemer of Hidha. Niet alleen werk-gerelateerde onderwerpen worden belicht, ook de thema’s voor jouw persoonlijke welzijn krijgen volle aandacht. Bekijk de dagprogamma's

Kennis- en inspiratiedag voor (aankomend) huisartsen

Wil je straks als huisarts in dienstverband werken, je eerst oriënteren als waarnemer of ga je voor een eigen praktijk? Hoe zorg je dat je alle ballen in de lucht houdt en ook nog voldoende energie uit je werk haalt? Tijdens dit jaarlijkse huisarts event krijg je handvatten aangereikt om goed voorbereid te starten met je loopbaan als huisarts.

Je kunt diverse workshops volgen die worden gegeven door deskundige sprekers. We bieden verschillende programma’s aan voor zowel AIOS huisartsgeneeskunde als waarnemers en Hidha’s (met een aantal jaren werkervaring), zodat je de workshops kunt uitzoeken die aansluiten op jouw wensen.

Op een dag als deze wil je misschien ook zaken of vragen van persoonlijke aard aan de orde stellen. Dat kan! Zowel tijdens de lunchpauze als na afloop van het dagprogramma staat een van onze adviseurs je graag te woord.

Deze dag levert huisartsen 6 accreditatiepunten op. 

Laat je inspireren op 30 november. 

We zien je graag!

Praktische informatie

Datum:    30 november 2019
Tijd:    9.00 - 17.00 uur
Plaats:   VvAA 't Hart, Orteliuslaan 750 in Utrecht
Kosten:   € 50,- voor leden van VvAA e/o LAD
€ 65,- voor niet-leden
Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband

Bekijk de verschillende dagprogramma's

Voor AIOS en waarnemers/Hidha's