Huisartsendag 'Klaar voor je toekomst!'

De Huisartsendag van 6 april wordt verplaatst naar een later moment. Hoewel we veel enthousiaste reacties hebben ontvangen op ons programma-aanbod, bleek 6 april voor een groot aantal deelnemers lastig te liggen. Om toch zoveel mogelijk mensen de kans te geven deel te kunnen nemen aan dit jaarlijkse evenement, hebben wij besloten deze dag te verplaatsen naar de maand juni.

Huisartsendag 'Klaar voor je toekomst!'

Uitstel, maar geen afstel

Eerder communiceerden we dat de Huisartsendag zaterdag 6 april 2019 zou plaatsvinden. Hoewel we veel enthousiaste reacties hebben ontvangen op ons programma-aanbod, bleek 6 april voor een groot aantal deelnemers lastig te liggen. Om toch zoveel mogelijk mensen de kans te geven deel te kunnen nemen aan dit jaarlijkse evenement, hebben wij besloten deze dag te verplaatsen naar de maand juni.

Binnenkort vind je op deze website de nieuwe datum in juni - maak alvast een notitie in je agenda - en kun je je weer aanmelden.

Ontving je eerder een uitnodiging voor 6 april, dan ontvang je binnenkort een nieuwe uitnodiging. Het uitstel is in elk geval géén afstel!
 

Praktische informatie

Datum:    Juni 2019
Plaats:   VvAA 't Hart in Utrecht
Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband