Inloggen

Ultiem ontspannen in de HUG

Korting op infraroodsauna HUG voor ultieme ontspanning bij u thuis. Meer informatie/bestellen

Ultiem ontspannen in infraroodsauna HUG

Exclusief voor VvAA-leden: 

  • De 'exclusieve lang weekend proefplaatsing' is van do t/m ma, of van vrij t/m di.
  • Reserveer tot 1 maart 2021 uw gratis proefplaatsing, reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
  • Voorafgaand aan de plaatsing vragen we een borgsom van 300 euro, die wordt na ophalen teruggestort of bij aankoop verrekend.
  • VvAA-leden krijgen 10% korting en betalen € 3.495,00 (normaal € 3.895,00)
  • Reserveer hier de gratis proefplaatsing

Hugseat

Ontspannen is onmisbaar voor een goede gezondheid

Het probleem van deze tijd is niet dat we te hard werken. Het probleem is dat we te weinig ontspannen en onze batterij niet of nauwelijks opladen. Relaxen is volgens HUG geen luxe. Het is een onmisbaar onderdeel van een gezond leven. En yes, een goede gezondheid willen we nu meer dan ooit.

Lekker in uw vel zitten, zin en puf om dingen aan te pakken en een hoge weerstand, het begint bij je state-of-mind. Wij geloven dat de geest alleen maximaal kan presteren met een uitgerust lichaam.

Daarom hebben wij de coolste en makkelijkste manier bedacht om het lichaam direct volledig te laten ontspannen. Wij maken HUG's, infraroodcabines waarmee u in slechts 10 minuten per dag weer volledig oplaadt. Zodat u blij, energiek en gezond wordt. En blijft.


Eerst zien, dan geloven?

Omdat we begrijpen dat u het weldadige effect van de infraroodwarmte zelf ervaren wilt, bieden we een gratis proefplaatsing bij u thuis aan.