Inloggen

Hofjes, musea en Michelin

Exclusief hotelarrangement Haarlem voor VvAA-leden

Hofjes, musea en Michelin

Praktische informatie

 • Prijs
  € 295,- voor twee personen (o.b.v. verblijf in een 2-psk)
 • Aankomst
  Dagelijks (o.v.v. plaatsbeschikbaarheid) tot en met 31 maart 2020 (m.u.v. feestdagen). 
 • Arrangement
  Welkomstbubbels, één overnachting in genoemd viersterrrenhotel,  ’s avonds een viergangen diner en de volgende ochtend uitgebreid ontbijt.
 • Reserveren 
  qlhotels.com/nl/artsauto
 
Haarlem is een sfeervolle stad met eeuwenoude hofjes. Naast mooie winkels biedt deze Noord-Hollandse stad diverse zeer bezienswaardige musea zoals het Dolhuys, het Frans Hals en Teylers (waar tot en met 5 januari 2020 de tentoonstelling Jong in de 19e eeuw te zien is), en natuurlijk op fietsafstand duinen, strand en zee.

Voor VvAA-leden die graag eens op hun gemak in Haarlem en omgeving willen rondkijken, biedt QL Hotels en Restaurants ook het komend halfjaar weer een exclusief Arts en Auto-lezersarrangement in Hotel ML. Dit viersterrenhotel is gevestigd in de voormalige drukkerij en het woonhuis van de familie Joh. Enschedé.
 
Na een glas welkomstbubbels wacht u een viergangendiner in Restaurant ML (dat in het bezit is van een Michelin-ster), gevolgd door een overnachting in een 2-persoons comfortkamer (met Hästens bedden). 's Morgens is een uitgebreid ontbijt inbegrepen.