Inloggen

Glamping aan de Veluwerand

Speciale aanbieding met extra's voor VvAA-leden van Buitenplaats Beekhuizen.

Boeken

Glamping aan de Veluwerand

Praktische informatie:

  • Speciaal voor Arts en Auto-lezers en VvAA-leden biedt Buitenplaats Beekhuizen voor de perioden 6 juni – 4 juli en 2 september – 14 oktober 2022 speciaal geprijsde 2-daagse midweek- enn 3-daagse weekendarrangementen met verblijf in een superior pod of lodgetent. 
  • Met extra verwenpakket (zie beschrijving onder: 'Speciale aanbieding voor u' in het rechter tekstblok).
  • Prijsvoorbeeld (o.b.v. twee personen): vanaf € 250, tot circa € 485,- (afhankelijk van accommodatie en periode).
Comfortabel en toch avontuurlijk logeren in een van de mooiste natuurgebieden van ons land. Het kan op Buitenplaats Beekhuizen, bij Velp, in Nationaal Park Veluwezoom aan de voet van de Posbank.

Hier toverden twee zussen een stuk bos om tot een bijzondere vakantieplek met houten pods en stoere lodgetenten, voor wie een back to basics natuurbeleving zoekt maar óók prijs stelt op comfort.

Speciale aanbieding voor u

Speciaal voor Arts en Auto-lezers biedt Buitenplaats Beekhuizen voor de perioden 6 juni – 4 juli en 2 september – 14 oktober 2022 speciaal geprijsde 2-daagse midweek- en 3-daagse weekendarrangementen met verblijf in een superior pod of lodgetent.

Inclusief is bovendien een leuk verwenpakket, bestaande uit een flesje rode wijn uit de regio, bruschetta en tapenade, fiets/wandelkaart, een tas hout, marshmallows, en een Glamping Spices Mix met een receptenboekje van Estée Strooker, de eerste MasterChef van Nederland.