Inloggen

Glamping aan de Veluwerand

Gratis voorkeursboeking voor een mooie plek, een tas met hout voor de vuurkorf bij de accommodatie (of een navulling bio-ethanol bij de Cabins) en een wandel/fietsroutekaart bij uw boeking.

Meer informatie

Glamping aan de Veluwerand

Praktische informatie:

Speciaal voor Arts en Auto-lezers die een Pod, Lodgetent of Forest Cabin boeken met verblijf in oktober of november 2021, biedt Buitenplaats Beekhuizen gratis de volgende extra’s (t.w.v. € 39,45):

voorkeursboeking voor een mooie plek, een tas met hout voor de vuurkorf bij de accommodatie (of een navulling bio-ethanol bij de Cabins) en een wandel/fietsroutekaart.

N.B.: in de herfstvakantie is er nog zeer beperkte beschikbaarheid. Meer info/boekingen: 026 202 03 65 (o.v.v. Arts en Auto).

In 2016 krijgen de zussen Judith en Irene Stoevelaar de kans een 2,5 hectare groot terrein in Nationaal Park Veluwezoom te transformeren tot een bijzondere vakantieplek.

Met een landschapsarchitect bedenken ze een plan voor een park met houten pods en stoere lodgetenten. Nu, vijf jaar later, is hun Buitenplaats Beekhuizen hét adres voor wie een ‘back to basics’ natuurbeleving zoekt én prijsstelt op comfort.

Het aanbod biedt voor elk wat wils: van 2-persoons Bush Pod (met buitendouche) tot 7-persoons familietent met speelhoek, keuken en eventueel een hottub. Sinds deze zomer zijn er bovendien sfeervolle ‘Forest Cabins’ bijgekomen.