Inloggen

Genieten in Twente

2 dagen vanaf € 225,- p.p. incl. o.a. overnachting met ontbijt, toerroute met  picknick voor onderweg, 5-gangendiner in Michelin-restaurant en dag fietshuur

Genieten in Twente

Boeken

  • vanaf € 225,- voor 2 personen
  • E-bike tegen een toeslag
Het arrangement is boekbaar van mei tot en met eind juni 2021 op basis van beschikbaarheid m.u.v. feestdagen. Alle overige kosten die tijdens het verblijf worden gemaakt, worden volgens werkelijk verbruik doorberekend. 

Meer informatie en boeken, klik hier

Landhuishotel De Bloemenbeek ligt op een ruim vijf hectare groot landgoed aan de kabbelende Bloemenbeek in het sterk glooiende Dinkeldal. Het is een fantastische plek om de prachtige erfenis van de textielfabrikanten van weleer en het eigentijdse rijke landleven persoonlijk te beleven. Het Fine Dining Restaurant Bloemenbeek is in het bezit van 1 Michelinster. Hier proeft u de klassieke Frans-mediterrane keuken, geïnspireerd op de ingrediënten uit het rijke Twentse land, de kruiden uit eigen tuin en het wild van de plaatselijke jagers.

Voor Arts en Auto-lezers biedt QL Hotels & Restaurants, samen met Landhuishotel De Bloemenbeek, een gevarieerd geniet-arrangement. Dit start bij restaurant QuaKoken in Oldenzaal, waar u rond het middaguur wordt verwacht voor uitleg over een mooie autoroute door Twente. U krijgt een rijkgevulde QuaKoelbox mee met plaid en bestek voor een picknick onderweg. De route eindigt bij De Bloemenbeek, prachtig in het groen gelegen. Hier wacht u een sprankelend aperitief met bites, gevolgd door een vijfgangen ‘Menu Alliance’ met espresso en friandises na.

Na een overnachting (inclusief kamerupgrade indien beschikbaar) en een riant ontbijt met streekproducten, kunt u na het uitchecken desgewenst nog de hele dag over een huurfiets beschikken om de fraaie omgeving te verkennen (e-bike tegen een toeslag).