Genieten in het Groene Hart

Arrangement in eeuwenoude vestingstad Woerden

Praktische informatie

  • Prijs € 249,- voor twee personen (normale prijs € 300,-). 
  • Inbegrepen welkomstdrankje/hapje, een 3-gangen ‘Pannen op tafel’-diner, overnachting in een classic suite met ontbijtbuffet, voor beide dagen fietshuur en een parkeerkaart, plus – voor wie geïnteresseerd is in de boeiende geschiedenis van dit deel van Nederland - entree tot het Stadsmuseum Woerden. 
  • Te boeken t/m 31 augustus 2019, aankomst dagelijks. 
  • Meer info en boekingen qlhotels.com/nl/artsauto

Genieten in het Groene Hart

Middenin het oer-Hollandse landschap van het Groene Hart ligt het eeuwenoude vestingstadje Woerden. Een begrip bij de lokale bevolking is Van Rossum Stadshotel Woerden, gevestigd in het fraai gerestaureerde Arsenaal uit 1762. In de grote open keuken van het sfeervolle restaurant bereiden chef Dennis Scheepmaker en zijn keukenbrigade gerechten van mooie streekproducten die onder meer afkomstig zijn van de ecologische boerderij van eigenaren Ed en Wieteke Breuren. 

Samen met Van Rossum stelde QL Hotels & Restaurants een lezersarrangement samen voor wie er even een paar dagen tussenuit wil en eens wil kennismaken met het idyllische Groene Hart, waar rondom Woerden tal van routes uitnodigen tot prachtige fietstochten. Zo is bijvoorbeeld de route naar Oudewater via de kronkelende Lange Linschoten zeer de moeite waard.