Inloggen

Gastronomisch feestje aan de Maas

2 dagen/1 nacht voor € 259,- p.p. inclusief o.a. aperitief en Michelin vijfgangen-diner met aspergespecialiteiten.

Meer informatie/boeken

Gastronomisch feestje aan de Maas

Praktische informatie


Prijs: € 259,- p.p. (o.b.v. 2-psk).

Geldigheid: vanaf circa medio maart-medio juni (zolang er aspergeaanbod is).

Meer info/reserveringen
Niet ver van Venlo, aan het Pieterpad en op steenworp afstand van natuurgebied de Maascorridor, ligt Hotel Restaurant Valuas, een viersterren boetiekhotel met een Michelinster-restaurant waar meesterkok Eric Swaghoven samen met zijn sterrenteam gasten verwent met de mooiste regionale producten.

Voor aspergeliefhebbers stelde QL Hotels & Restaurants samen met Valuas een lezersarrangement samen met het witte goud uit de streek in de hoofdrol. Op de dag van aankomst wacht u ‘s avonds een aperitief, gevolgd door een vijfgangen- diner in het Michelinrestaurant.

Tafelwater en koffie/thee na zijn inbegrepen. Na een overnachting in een luxe suite aan de Maaszijde wacht u ‘s morgens tot besluit een Valuas-ontbijt.