Inloggen

Gastronomie in schilderachtig Monnickendam

2 dagen/1 nacht vanaf € 299,- inclusief glas champagne, amuses en diner in Michelin-restaurant met bijpassende wijnen.

Meer informatie/boeken

Gastronomie in schilderachtig Monnickendam

Praktische informatie:

Prijzen (o.b.v. 2-psk): € 299,- p.p. bij aankomst op woensdag, donderdag of zondag; € 321,50 p.p. bij aankomst op vrijdag of zaterdag. Exclusief verblijfsbelasting (€ 6,25 p.p.p.d).

Dit arrangement geldt t/m 30 september 2022 (m.u.v. 25 juli t/m 3 augustus).

Reserveren
Het is zonder twijfel een van de pareltjes van Noord-Holland: Monnickendam.

In het hart van dit oude stadje met fraaie panden en sfeervolle haven bevindt zich het kleinschalige Suitehotel Posthoorn, gevestigd in een 17e-eeuws rijksmonument. Iedere kamer/suite is uniek, met een mix van sfeervol antiek en hedendaags comfort.

Restaurant Posthoorn beschikt sinds 2008 over een Michelin-ster; chef Jeroen Bavelaar zwaait de scepter in de Frans georiënteerde keuken, waar hij en zijn brigade klassiekers combineren met verrassende ingrediënten en liefst lokale producten. QL Hotels & Restaurants stelde samen met Posthoorn een lezersarrangement samen.

Het omvat een overnachting in een (junior) suite, een glas champagne met amuses, gevolgd door een 6-gangenmenu surprise met een proeverij van bijpassende wijnen (halve glazen), en koffie/thee en friandises tot besluit. De volgende ochtend wacht u een ontbijt op bed. Hotelparking is gratis (bij boeking reserveren, o.v.v. beschikbaarheid).