Inloggen

Gastronomie, natuur en F1-geschiedenis

3 dagen/2 nachten voor € 295,- p.p. inclusief o.a. driegangenmenu, gastronomisch vijfgangendiner en o.a. entree museum circuit Spa-Franchorchamps.

Meer informatie/boeken

Gastronomie, natuur en F1-geschiedenis

Praktische informatie:

Prijs: € 295,- p.p. (o.b.v. 2-psk).
Aankomst dagelijks tot en met eind maart 2022.

Meer info/reserveren: +32 80 28 14 40 of

per mail

In een statig park aan de rand van het historische stadje Stavelot bevindt zich Romantik Hotel Le Val d’Amblève, een hotel met een verfijnde keuken en een warme ambiance.

De omgeving is ideaal voor wandelliefhebbers die hier in de winter met een beetje geluk zelfs de langlaufski’s onder kunnen binden.

Voor lezers die er even helemaal uit willen en zich de komende maanden een keer willen laten verwennen, biedt Le Val d’Ambève een speciaal Arts en Auto-arrangement.

Dit omvat twee overnachtingen inclusief ontbijt, een avond een driegangenmenu, een avond een gastronomisch vijfgangendiner, een fles bubbels op de kamer, gratis entree tot de hotelspa/hamam, een Explore Ardennes-boek en toegang tot de drie musea in de Oude Abdij van Stavelot.

Hiertoe behoren een historisch museum, een museum gewijd aan de dichter Guillaume Apollinaire, en het museum van het legendarische Circuit Spa-Francorchamps.