Inloggen

Congres Fysiopraktijk Anno Nu

 • In één dag bijgepraat over de laatste ontwikkelingen
 • Topsprekers uit het vak
 • Vorige editie beoordeeld met een 8!

Praktisch

 • Datum
  Zaterdag 7 maart 2020
 • Locatie
  Gebouw ’t Hart, VvAA-hoofdkantoor, Orteliuslaan 750, Utrecht
 • Prijs
  Voor VvAA-leden: € 195,- 
  Reguliere prijs: € 345,-
Aanmelden Om gebruik te maken van de korting, vinkt u op het aanmeldformulier aan dat u VvAA-lid bent.

Meld u aan

Fysiopraktijk Anno Nu

Op 7 maart 2020 organiseren VvAA, KNGF en MedischOndernemen de tweede editie van Fysiopraktijk Anno Nu. Dit is hét congres voor praktijkhouders en -managers waar de actuele ontwikkelingen rondom praktijkvoering aan bod komen. Ga aan de slag met veranderende wet- en regelgeving, personeelszaken, samenwerkingsverbanden en organisatievraagstukken
 
Alle niet-medische aspecten van het praktijkvoeren komen aan bod tijdens Fysiopraktijk Anno Nu. In één dag wordt u bijgepraat over alle belangrijke ontwikkelingen en maatregelen. Ook is er volop ruimte om te netwerken en kunt u inspiratie opdoen bij de verschillende stands van onze sponsormarkt. Met alle praktische tips en handvatten maakt u uw praktijk ook in 2020 succesvol.

Tips voor de deelsessies verzorgd door VvAA:

1. What about the WAB?!

Sinds 1 januari hebben we te maken met de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Júist voor fysiowerkgevers heeft deze wet veel implicaties. Flexibele arbeid leidt bijvoorbeeld tot een aanzienlijk hogere ww-premie. Daarnaast zijn er nog diverse andere zaken veranderd: op het gebied van de transitievergoeding, het ontslagrecht, de ketenbepaling en voor oproepkrachten. VvAA’ers Jorine Barents (arbeidsrechtjurist) en Jean-Paul van Bemmel (salarisspecialist paramedisch) zetten het laagdrempelig voor u uiteen. 
 
Sprekers:
 Jorine Barents | VvAA         Jean-Paul van Bemmel| VvAA
Jorine Barents
arbeidsrechtjurist 
 
 
Jean-Paul van Bemmel
salarisspecialist paramedisch
 

2. Zzp, hoe staat het daar nu mee?

In 2016 verdween de welbekende VAR voor zzp’ers. Opvolger ‘DBA’ bleek ook al snel geen lang leven beschoren. En dit jaar? De handhaving wordt verscherpt en we staan aan de vooravond van een nieuw regime, met onder meer de opdrachtgeversverklaring en de nieuwe tariefsbepalingen. Wat zijn de belangrijkste wijzigingen? Welke risico’s loopt u?  VvAA zit er al jaren met de neus bovenop. In deze sessie zetten we alles praktisch voor u op een rijtje. U krijgt ruimte voor uw vragen en krijgt daarnaast materiaal mee naar huis, zodat u alles nog eens rustig kunt nakijken. 
 
Sprekers:
 Erik van Dam | VvAA
 
 Ferdy de Wijs | VvAA
Erik van Dam 
senior adviseur
Kennismanagement
            Ferdy de Wijs
 fiscaal adviseur  
 

3. Grip op gezondheidsrecht!

Nog geen kwart van de fysiotherapeuten is goed op de hoogte van het gezondheidsrecht, zo blijkt uit VvAA-onderzoek.  Ruim twee-derde van hen heeft dan ook behoefte aan toegankelijke informatie over dit onderwerp. Grip op de zorgwetgeving is van belang om kwaliteit te kunnen leveren binnen de wettelijke kaders en problemen te voorkomen. In deze sessie krijgt u in vogelvlucht een overzicht van de belangrijkste wetgeving, zoals de Wet BIG, Wgbo en Wkkgz. Maar ook een praktische  doorvertaling van de belangrijkste aspecten naar de praktijk. 
 
Spreker:  
Jurist Agatha Hielkema | VvAA
Agatha Hielkema
senior specialist gezondheidsrecht  

*Deze sessie is een opmaat voor de verdiepingssessies die in 2020 onderdeel uitmaken van het KNGF-scholingsprogramma.*

Meld u snel aan

Reserveer zaterdag 7 maart alvast in uw agenda. En meld u snel aan, het aantal kaarten is beperkt! 
Aanmelden
 
Leden van VvAA ontvangen € 150,- korting bij inschrijving