Inloggen

Freasy steunt de zorg met 15% korting

Heerlijke verse maaltijden, direct shockgevroren na bereiding! Ja, ik wil ook gezond en lekker!

Freasy maaltijdservice

Praktische informatie

  • Bestellen is mogelijk vanaf een minimale bestelwaarde van €32,50, omdat verzending met kleinere hoeveelheden onderweg niet goed bevroren blijft. 
  • De verzendkosten bedragen €7,75 per bestelling. 
  • Vanaf €47,50 geen verzendkosten!

Deze aanbieding is geldig tot 31 augustus 2020.


Bestellen? 

Ga naar de website van
 Freasy en gebruik actiecode: VvAA15

Freasy met 15% korting op alle maaltijden

Freasy is een gezonde maaltijdservice aan huis. Om smaak en textuur te bewaren, worden de gerechten (zoals risotto met bospaddenstoelen, zalm met groentennoedels) direct na bereiding plasticvrij verpakt en shockgevroren. Nieuw in het assortiment zijn de smoothiepacks: heerlijke groente- en fruitbommetjes. De diepvriesmaaltijden kunnen ook op uw werkadres worden bezorgd.

"Plannen, inkopen doen en bereiden van verantwoorde maaltijden is eigenlijk gewoon een topsport. Kiezen voor gemak is daarom een aantrekkelijke optie, maar helaas lever je al snel in op smaak, geld, gezondheid of het milieu. Met de gezonde diepvriesmaaltijden van Freasy hoop ik de consequenties van gemak wat te verzachten. Want ik vind dat eten simpelweg gewoon GOED moet zijn." 

- Marlot, eigenaar Freasy

De diepvriesmaaltijden kunnen ook op uw werkadres worden bezorgd, wel zo handig. Bent u klaar voor een nieuwe smaakbeleving die ook nog eens gezond, vers en makkelijk is?

Bestel dan nu bij Freasy!

Volg de persoonlijke verhalen achter Freasy ook via Instagram