Inloggen

Landscape Photography

Saskia Boelsums is uitgeroepen tot 'Kunstenaar van het Jaar 2020'. Ze voelt zich sterk verbonden met de traditie van landschapsschilders en trekt er graag op uit bij onstuimig weer. VvAA-leden betalen nu € 75,- voor haar fotoboek 'Landscape Photography' in plaats van € 99,-.

Praktische informatie

Het unieke boekwerk van Saskia Boelsums is exclusief voor leden van VvAA met een aantrekkelijke korting aan te schaffen.

Prijs: € 75,- (normaal € 99,-).

Deze actie is alleen geldig via de webshop van Lannoo tot en met 31 december 2019.

Boekwerk bestellen

Korting op fotoboek Landscape Photography

Beeldend kunstenaar Saskia Boelsums (1960) trekt er met haar camera op uit wanneer de meeste mensen vanwege het slechte weer liever binnenblijven. 

Haar indrukwekkende foto’s herinneren aan landschappen en wolkenpartijen van oude Hollandse meesters als Paulus Potter, Van Ruisdael en Willem Maris. Boelsums voelt zich sterk verbonden met de traditie van die landschapsschilders.

Sinds 2013 focust ze zich volledig op fotografie; haar werk was te zien op internationale tentoonstellingen en vorige maand werd ze zelfs uitgeroepen tot 'Kunstenaar van het jaar 2020'. Saskia Boelsums Landscape Photography is haar eerste fotoboek: het bevat honderd van haar mooiste landschapsfoto’s.