28 september: Forward Thinking Leadership

Een uniek seminar over leiderschap met als speciale gast voormalig president van de Verenigde Staten Barack Obama. Als lid van VvAA wordt uw reguliere ticket geüpgraded naar een VIP-Ticket waardoor u verzekerd bent van de beste plaatsen (op=op)!

Datum

vrijdag 28 september 2018

Programma

  • 10.00 uur: Ontvangst
  • 11.30 uur: Opening seminar
  • 19.30 uur: Afsluiting seminar met borrel

Locatie

Afas LIVE
ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam

Prijzen

  • Als lid van VvAA wordt uw reguliere ticket geüpgraded naar een VIP Ticket (ter waarde van €1295,- per persoon (excl. 21% btw) waardoor u verzekerd bent van de beste plaatsen (op=op)! Dit is inclusief consumpties, parkeren en administratie plus de beste plaatsen in de zaal en pauzes in de VIP lounge.
  • U betaalt: €995,- per persoon (excl. 21% btw). Dit is de Early Bird-prijs.

Bestel uw ticket(s)

Quote

President Barack Obama

“A change is brought about because ordinary people do extraordinary things.”

Forward Thinking Leadership

Speciale gast: President Barack Obama

Welke unieke kwaliteit onderscheidt exceptionele leiders van gewone leiders? Het antwoord is Forward Thinking: het vermogen om mensen mee te nemen in de reis naar een betere toekomst.

Op 28 september staan diverse experts in leiderschap en verandering op één podium in Nederland tijdens een uniek seminar. Met als afsluiting: een podiumgesprek met als speciale gast Barack Obama!

Verdere sprekers o.a.:
Daniel Shapiro, Michaela DePrince, Alexander Goldsmith, Steven van Belleghem, Joris Beckers, Alexander Klöpping, Ali Niknam.

Blok 1: FORWARD

We leven in ontzettend uitdagende tijden. De vragen en eisen van patiënten veranderen, de zorg verdiept zich in businessmodellen. Technologie ‘disrupt’ elke organisatie. Ook in de gezondheidszorg. Een ‘Forward Thinking’ leider is vooral nieuwsgierig naar deze toekomst. Wat is er aan de hand? Met welke veranderingen kan ik mijn voordeel doen? Geen tijd te verliezen!

Blok 2: THINKING

Nieuwe tijden vragen andere manieren van denken. Creatieve manieren om problemen op te lossen en kansen te grijpen. ‘Forward Thinking’ leiders zijn positief en innovatief. Ze omarmen nieuwe perspectieven en genereren nieuwe ideeën. ‘Het is makkelijker dan u denkt, en nog makkelijker áls u denkt.’

Blok 3: LEADERSHIP

‘Forward Thinking’ leiders zetten visie om in actie. Ze zetten moedige stappen en betrekken anderen daar actief bij. Hoe zorgt u dat u wegblijft uit de waan van de dag om te focussen op wat écht belangrijk is? Om zo de leider te worden die u graag zelf had gehad?

Blok 4: PRESIDENT BARACK OBAMA

Podiumgesprek met Barack Obama over Forward Thinking Leadership:
  • Hoe creëer je een beweging van hoop en verandering?
  • Hoe neem je anderen mee naar het hogere doel van je organisatie?
  • Wat is je persoonlijke rol hierin en hoe ga je om met tegenslag?

Biografie

Op 4 november 2008 werd Barack Obama verkozen tot de 44e President van de Verenigde Staten van Amerika. Obama, geboren in Honolulu in 1961, diende twee termijnen: van 20 januari 2009 tot 20 januari 2017 toen hij de macht overdroeg aan huidig president Donald Trump. Het presidentschap van Obama begon tijdens een van de zwaarste recessies die de VS heeft gekend. Desondanks initieerde Obama grote veranderingen waaronder het veelbesproken gezondheidszorgsysteem. Zijn presidentschap resulteerde in een dalende werkloosheid, een opkrabbelende auto-industrie en meer gelijke rechten en veel aandacht voor natuur en milieu. Barack Obama en zijn vrouw, Michelle, zijn de trotse ouders van dochters Malia and Sasha.