Film by the sea

Film by the sea is hét festival voor film en literatuur en al sinds 1999 een begrip in Zeeland en ver daarbuiten. Elk jaar komen tienduizenden bezoekers naar de havenstad Vlissingen om zich tien dagen lang onder te dompelen in het beste was film en boek te bieden hebben

Wilt u gebruikmaken van deze aanbieding, reserveer dan een dag van te voren via mail: info@cine-cafe.nl of telefonisch (0118- 415831) / aan de bar van het cinecafé op de dag zelf.

De aanbieding is geldig van 8 september t/m 16 september tussen 11.00 uur en 16.00 uur (voor maximaal 4 personen). Toon ook de lunchvoucher:

Download voucher


Film by the sea

Heerlijke Zeeuwse lunch

Arrangement voor VvAA-leden

Bij Film by the sea worden bekende en minder bekende films en documentaires getoond, competities gehouden, lezingen, colleges en concerten gegeven en de gezelligste feestjes gebouwd. Ook vele acteurs, schrijvers en regisseurs van vakveteranen tot jonge talenten laten graag hun gezicht zien bij het festival.

De unieke locatie en het bomvolle, steeds verrassende programma maken Film by the Sea van Openingsgala tot Slotfeest ieder weer een feest. Speciaal voor VvAA leden wordt er een lunch in het CineCafé met korting aangeboden.

De lunch is naar keuze:

  • een pannetje gekookte Zeeuwse mosselen met cocktail- en knoflooksaus met friet of brood geserveerd
  • gegrild Zeeuws spek met een veldslastamppotje, zeekraal en een appelstroop-mosterdsaus.
Op vertoon van uw filmticket van de betreffende dag en onderstaande voucher op deze pagina ontvangt u in het CineCafé een heerlijke lunch tussen 11.00 en 16.00 uur voor een bedrag van € 15,- in plaats van € 21,95. Geef van te voren aan dat u interesse hebt in de lunch.

voucher

Meer informatie over Film by the Sea.