Inloggen

Familie-uitje Hilton Rotterdam

3 dagen/2 nachten voor € 385,- voor familiekamer, inclusief entree Adventure City.

Boeken

Familie-uitje Hilton Rotterdam

Praktische informatie:

3 dagen/2 nachten voor € 385,- voor familiekamer, inclusief entree Adventure City.

 • Adventure City
  Inbegrepen zijn vier tickets voor Adventure City (2,5 uur klimmen).
  Ouders die zelf niet mee willen klimmen, dienen dit direct bij incheck te laten weten aan de front desk i.v.m. restitutie van de ticketprijs.

De front desk verzorgt dan tevens meteen uw reservering voor Adventure City. LET OP: op maandag is Adventure City gesloten.

  Boeken
 • Familiekamer
  Deze is voor maximaal vier personen en bestaat uit twee naast elkaar gelegen 2-persoonskamers met een tussendeur. Het bijplaatsen van een vijfde bed is helaas niet mogelijk.
 • Bereikbaarheid/parkeren
  Rotterdam Hilton ligt op loopafstand van Rotterdam CS. Mocht u niet met het OV maar met eigen auto komen: parkeren bij het hotel kost 30,- euro per dag (beperkt aantal plaatsen). Parkeren kan ook bij parkeergarage Interparking Kruiskade (tarief eveneens 30,- euro per dag)
Zin om er de komende weken met uw kinderen een paar dagen tussenuit te gaan in eigen land?

Het midden in de stad en dichtbij het Centraal Station gelegen Hilton Rotterdam stelde speciaal voor Arts en Auto een leuk gezinsarrangement samen, bestaande uit twee overnachtingen in een familiekamer voor vier personen (d.w.z.: twee onderling verbonden 2-persoonskamers), 2 x ontbijt en vier tickets voor Adventure City, het grootste in- en outdoor klimpark van Europa.