Emigratiebeurs 2019

Buitenlandse instellingen en wervingsbureaus zoeken Nederlandse zorgbrofs voor 'Healtcare Jobs Abroad'.

Praktische informatie

Ambieert u een tijdelijke of permanente internationale medische carrière, dan is een bezoek aan de Emigratiebeurs onmisbaar in uw voorbereidingen.
 
Er zijn 200 vrijkaarten beschikbaar KLIK HIER voor uw vrijkaart of gebruik actiecode ANW838.

  • Datum 9 en 10 februaru 2019
  • Locatie Expo Houten, 3992 AE Houten

Emigratiebeurs 2019

Op zaterdag 9 en zondag 10 februari opent de EmigratieBeurs voor de 23e keer haar deuren in Expo Houten (bij Utrecht). Onder het thema 'Healthcare Jobs Abroad', exposeren ruim veertig internationale ziekenhuizen, instellingen en wervings-en rekruteringsbureaus uit o.a. Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Canada, Bonaire en Abu Dhabi.

Gezocht worden o.a. Medisch specialisten, Verpleegkundigen (met HBO/WO-opleiding), MBRT/radiolaborant, Tandartsen, Mondhygienisten, Fysiotherapeuten/ergotherapeuten, Radiologen, Biomedisch analisten en nog veel meer.

Woon tijdens de EmigratieBeurs speciale lezingen bij over werken in de gezondheidszorg in het buitenland en maak direct kennis met potentiele werkgevers.

U kunt op de EmigratieBeurs de exposanten die banen in de gezondheidszorg aanbieden herkennen aan het 'Healthcare Jobs Abroad' logo.