DriveMe: veilig en ontspannen onderweg

Een privéchauffeur nu voordelig voor leden van VvAA

DriveMe

Praktische informatie


Geldig t/m 31 december 2020 via de webshop van DriveMe.

Bij het aanmelden via driveme.nl kunt u in het veld ‘opmerkingen voor de chauffeur’ eenvoudig de kortingscode 10VVAA invullen. DriveMe verrekent dan de korting op uw factuur.
 
Rustig aan alle mail bijwerken terwijl u naar huis zoeft over de snelweg? Een avond naar het theater maar ook kunnen genieten van die heerlijke wijn in het restaurant? De redactie van Arts en Auto ziet graag dat u veilig en ontspannen thuis arriveert. Vanuit die achtergrond hebben we een samenwerking opgezet met DriveMe.

Dit digitale platform koppelt vraag en aanbod aan elkaar waarmee u zelf een privéchauffeur kunt vinden die aan uw vraag voldoet. Ook voor uw portemonnee interessant want als lid van VvAA ontvangt u exclusief 10% korting!

Hoe werkt DriveMe?

DriveMe is een digitaal platform waar opdrachtgevers gemakkelijk in contact kunnen komen met zelfstandige privéchauffeurs. U maakt uw ritaanvraag bekend en de chauffeurs die u graag van dienst willen zijn reageren op de opdracht. Alle chauffeurs zijn gescreend door DriveMe en hebben een praktijkexamen afgelegd. De Professional Drivers zijn bovendien geëxamineerd door het CBR of DEKRA gecertificeerde instantie.