Zomeravond Cinema Paleis Soestdijk-VOLGEBOEKT

Tijdens Zomeravond Cinema staat het grootste bioscoopscherm van Europa in de achtertuin van Paleis Soestdijk. De film Demain tout commence draait vrijdag 18 augustus. Schuif aan als VIP en beleef een koninklijke avond!

We verwelkomen u op het terras dat voor deze gelegenheid is omgebouwd tot welkomstlounge.  Aansluitend dineert u in de oranjerie. Voor de filmvertoning heeft VvAA 50 VIP-seats gereserveerd. In de pauze is de lounge wederom exclusief voor u geopend. 

Demain tout commence
Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven totdat een van zijn ex-vriendinnen langskomt. Zij vertelt hem dat hij de vader is van haar baby Gloria en laat het meisje prompt bij hem achter.

Datum: vrijdag 18 augustus
Tijd: ca. 18.00 – 23.30 uur
Prijs: € 44,95, inclusief toegang zomeravond cinema, diner bij Oranjerie + 1 drankje, een drankje bij ontvangst op VIP-terras, een pauzedrankje en een gereserveerde plaats.

Demain Soestdijk

Programma

Vanaf 18.00 uur bent u welkom. Maak u het uzelf gemakkelijk op een kleedje of stoel die u zelf meebrengt. U kunt om 19.00 uur naar de Oranjerie voor het diner. Na het diner kunt u naar het VIP terras voor een drankje voorafgaand aan de film. In de pauze bent u hier weer welkom.

Reserveren
Deze avond is volgeboekt. Reserveren is niet meer mogelijk.
Demain
Demain260x260