Arts en Auto LIVE: Dag van de Duurzame Mobiliteit

Unieke kans, exclusief voor VvAA-leden en introducés

Dag van de Duurzame Mobiliteit

Praktische informatie

  • Datum Zaterdag 5 oktober
  • Tijd 10.00 - 17.00 uur
  • Locatie ’t Hart (hoofdkantoor VvAA), Orteliuslaan 750, Utrecht
  • Kaarten € 24,20 per persoon (inclusief lunchpakket)
Wilt u zeker zijn van één of meerdere kaarten? Klik dan hier om u aan te melden (maximaal 3 betalende introducés):

Aanmelden 

(Door op Aanmelden te klikken, gaat u naar een registratiemodule en staat u toe dat Invitado, partner van VvAA voor dit evenement, de door u ingegeven gegevens mag gebruiken in overeenstemming met de VvAA privacyverklaring).

Meer info 

cover Arts en Auto

Klik op de afbeelding voor een preview van de nieuwste Arts en Auto met alle ins en outs van deze dag.

Laat u in één dag bijpraten over technologische ontwikkelingen, stap in de nieuwste duurzame automodellen, wissel van gedachten met deskundigen over uw persoonlijke situatie als het gaat om groen(er) rijden.

Met: lezingen, discussies, demonstraties en natuurlijk gelegenheid tot proefritten.

De komende tijd zal de redactie van Arts en Auto u steeds een tipje van de sluier oplichten. We kunnen u verzekeren dat ongeacht of u nu enkel geïnteresseerd bent in de duurzame kant van mobiliteit of dat u stiekem toch een echte ‘petrolhead’ bent; u gaat zich uitstekend vermaken op deze dag

Meer over de invulling van deze dag leest u op de speciale pagina over de Dag van de Duurzame Mobiliteit op artsenauto.nl.

Let op: er is slechts beperkt aantal kaarten beschikbaar; reserveer in een vroeg stadium om teleurstelling te voorkomen!

Arts en Auto LIVE: Dag van de Duurzame Mobiliteit wordt mede mogelijk gemaakt door: Mercedes-Benz, Lightyear, Shell, Sungevity, Felyx deelscooters