Deel uw praktijkvoorbeeld

Na de huisartsen van Het Roer Moet Om, komen ook andere zorgverleners in actie. Zij willen weer zelf aan het roer staan om samen met de patiënt te bepalen wat goede zorg is. Baas over eigen kwaliteit dus. Een groep van 30 'roergangers' werkt daarvoor gezamenlijk aan een zorgbreed manifest om dat mogelijk te maken. Deze 'roergangers' kunnen ook uw hulp gebruiken. U kunt hen helpen door praktijkvoorbeelden in te sturen of input te geven voor het manifest.

Tijdens het VvAA-congres 'Zelf aan het Roer' op 22 juni kunt u meebouwen aan het manifest. Van de praktijkvoorbeelden wordt een boekje samengesteld dat ook op het congres aan bod komt.  
 
Praktijkvoorbeelden
Zijn er situaties in uw werk waarin de kwaliteitsbewaking het doel voorbij schiet, die onlogisch of onnodig zijn en niet leiden tot een betere kwaliteit van zorg? U kunt in het onderstaande formulier uw voorbeelden en ervaringen delen. Dat mag anoniem. 

Manifest
Wilt u nu alvast uw input geven voor het manifest? Vertel in het formulier wat volgens u de belangrijkste uitgangspunten zijn voor het manifest.  

Uw praktijkvoorbeeld

U kunt uw voorbeeld anoniem inzenden
*