Inloggen

Artsen1Daagse: boeiende breinkunde voor alle artsen 

Schrijf u in voor de Artsen1Daagse op 15 juni en ontvang de luxe editie van Daniel Kahnemans meesterwerk over ons feilbare denken cadeau.

Meer informatie/aanmelden

Artsen1Daagse: boeiende breinkunde voor alle artsen

Praktische informatie:

  • Prijs: 495,- en 245,- voor A(N)IOS, inclusief lunch en afsluitende borrel
  • Datum: 15 juni 2022
  • Tijd: 09:00 – 17:00 uur
  • Locatie: Singer Laren
  • Actiecode bij inschrijving: VVAA-A1D
  • U kunt tot 1 juni 2022 gebruik maken van deze aanbieding.

Voor dit congres zijn 6 KNMG-ABAN accreditatiepunten toegekend.

Meer informatie/inschrijven

Boek uw dag vol breinkunde en ontvang de luxe editie van Kahnemans meesterwerk cadeau.

Tijdens de Artsen1Daagse op woensdag 15 juni trakteren Jelle Jolles, Andrea Evers, Menno de Bree, Frank Koerselman en meer knappe koppen uw brein op een sterk staaltje denken. Want wat is denken eigenlijk? Zit beterschap tussen onze oren? Wat speelt er allemaal bij u en in de samenleving tussen verstand en verlangen? Waarom is het tienerbrein een nieuwigheidsmachine?

Hoe pakt u lastige morele gezondheidsvraagstukken aan en wat vinden we van computers die het denkwerk van de dokter lijken over te nemen?

Kijk uit naar een breinprikkelend medisch congres, midden tussen de kunst in theater en museum Singer Laren. Het wordt een dag met een stevige inhoudelijke bodem, veel energie, sprankelende sfeermakers en stof om met collega-artsen over na te praten, onder leiding van dagvoorzitter Joep van Deudekom. Joep is behalve cabaretier (bij NUHR en De Ploeg) ook schrijver, acteur, columnist en componist.

Als televisiemaker en presentator weet Joep wetenschap en cognitieve psychologie smakelijk te serveren. De Artsen1Daagse wordt georganiseerd door Brainfeed, gerund door beroepsgenoten Astrid Blaauw-Hoeksma en Jan Buitenhuis. Zij bieden geaccrediteerde nascholingen die anders dan anders zijn, met persoonlijke aandacht voor de inhoud, entourage en sfeer. Meer dan tweeduizend artsen uit alle disciplines maakten inmiddels kennis met de masterclasses en congressen van Brainfeed en geven hoge waarderingen.

Speciaal voor VvAA-leden

In de inmiddels moderne klassieker ‘Ons feilbare denken’ toont psycholoog en Nobelprijswinnaar Daniel Kahneman aan dat we veel irrationeler zijn dan we denken.

U krijgt de luxe editie van dit vuistdikke meesterwerk cadeau van Brainfeed als u zich vóór 1 juni inschrijft voor de Artsen1Daagse op 15 juni. Gebruik hiervoor bij inschrijving de actiecode: VVAA-A1D.