Inloggen

Bijzondere sneeuwbeleving in de Franse Alpen

Bijzondere sneeuwbeleving in de Franse Alpen

Huttopia

Praktische info

 • Prijs
  vanaf € 420,- per chalet per week (bij aankomst op 10 december)
 • Inbegrepen
  lakens, handdoeken, een schoonmaakset, uitleen van één slee per chalet en hout voor de kachel. Plus, exclusief voor Arts en Auto-lezers: gratis eindschoonmaak (normaal € 75,-) en gebruik van een raclette-apparaat.
 • Reserveren
  vóór 2 maart; geldt voor boekingen tot en met 3 april 2022.
  Kortingscode: ARTSBSM

 • Meer info en reserveringen
  europe.huttopia.com
Ze zijn volledig van hout, bieden het comfort van thuis en staan garant voor een intense(re) beleving van de witte wereld tijdens een wintersportvakantie: de chalets Montana van Huttopia. Deze pionier op het gebied van natuurkamperen biedt komende winter, exclusief voor lezers van Arts en Auto, enkele leuke extra’s bij boeking van een chalet in Bourg Saint Maurice – Les Arcs.

De sfeervolle houten chalets zijn uitgerust met vijf bedden, een klein bedbankje voor een kind, een houtkachel en  een groot terras met uitzicht op de bergen. De ligging is ideaal: in het hart van de Tarentaisevallei, op rijafstand van diverse grote en kleinere skigebieden (o.a. Paradiski/Les Arcs en Sainte Foy Tarentaise – er gaan pendelbussen). Ook wandel- en langlaufliefhebbers kunnen in de omgeving hun hart ophalen.