Beurs Scandinavië-XL

Beleef het beste van het Hoge Noorden tijdens de beurs Scandinavië-XL, het Scandinavische food-, shop- en lifestyle-weekend dat 27 en 28 oktober plaatsvindt in Expo Hoevelaken.

Praktische informatie

  • Data: zaterdag 27 en zondag 28 oktober.
  • Prijs: € 6,- (normale prijs € 7,50 p.p.).
Deze actie loopt t/m 25 oktober. Ga voor meer informatie en het bestellen van kaarten naar scandinavie-xl.nl 

Beurs Scandinavië-XL

Beleef het beste van het Hoge Noorden tijdens de beurs Scandinavië-XL, het Scandinavische food-, shop- en lifestyle-weekend dat eind oktober plaatsvindt in Expo Hoevelaken. 

Bij meer dan zeventig stands vindt u hier een Scandinavisch en Baltisch productaanbod, variërend van woonaccessoires en mode tot boeken, outdoorartikelen en lekkernijen. In twee zalen vinden doorlopend lezingen plaats over onder meer reizen naar noordelijke bestemmingen.

Bestsellerauteur Samuel Bjørk
Leuk weetje voor liefhebbers van Scandinavische thrillers: op zaterdag is de Noorse bestsellerauteur Samuel Bjørk te gast in verband met zijn nieuwe boek De jongen in de sneeuw, met opnieuw het politieduo Holger Munch en Mia Krüger in de hoofdrol. Met een Interview op het hoofdpodium van 11.00-11.30 uur, en aansluitend signeren bij de stand van boekhandel Roodbeen tot ca. 13.00 uur.