Inloggen

Autoreis langs hoogtepunten van Noord-Spanje

11 dagen/10 nachten vanaf € 1.245,- p.p., inclusief hotels met ontbijt.

Boeken

Autoreis langs hoogtepunten van Noord-Spanje

Praktische informatie:


Prijs: vanaf € 1.245,- p.p. (o.b.v. 2-psk). Dit is inclusief tien overnachtingen met ontbijt in de genoemde (of gelijkwaardige) hotels. Deze reis is gebaseerd op vervoer per eigen auto, route en reisduur kunnen in overleg aangepast.

Mocht u willen vliegen, dan kan AmbianceTravel desgewenst vlucht en autohuur regelen.

Reisperiode: 15 augustus tot en met 15 oktober 2022. 

Meer informatie/boeken

Wilt u, na lezing van het reisverhaal nummer 7 van Arts en Auto, ook eens de indrukwekkende Picos de Europa en de kusten en het binnenland van Noord-Spanje verkennen?

AmbianceTravel stelde voor Arts en Auto een elfdaagse autorondreis samen langs tal van hoogtepunten op het gebied van natuur en cultuur.

Onderweg logeert u in allesbehalve standaardhotels: onder andere in designhotel Vincci Consulado de Bilbao (gebouwd als een zeilboot, met een terras dat uitkijkt op het Guggenheim); de Parador de Fuente Dé (een berghotel in de Picos); de Parador de León (in een van de belangrijkste monumenten van de Spaanse renaissance); en in Hotel Viura in Villabuena de Álava, in de wijnstreek Rioja Alavesa (fascinerende architectuur in de vorm van grillig gestapelde kubussen, en een dakterras dat uitkijkt over de Sierra de Cantabria).