Aida in Concert

Speciaal VvAA-arrangement bij uniek musicalconcert in de open lucht

Aida logo

Programma

  • Ontvangst 19.30 uur – 20.30 uur
  • Concert 21.00 uur - 22.30 uur
  • Naborrel 22.30 uur - 23.15 uur
Prijs per persoon: € 107,00 (inclusief btw, exclusief parkeerkosten*)

Arrangement

  • Ontvangst met een feestelijk glas bubbels, drankjes en hapjes
  • Eersterangs ticket voor het concert
  • Naborrel met drankjes en hapjes
  • Begeleiding door een gastvrouw/heer van Stage Entertainment
Kaarten kunt u bestellen via de e-mail: ledenvoordeel@vvaa.nl o.v.v. ‘AIDA’ en met vermelding van naam, lidnummer en aantal gewenste kaarten. VvAA zorgt dat de kaarten voor u op naam klaarliggen op 30 juni.

*Parkeerkaarten, NS dagretour en/of pendeldienstregeling zijn eventueel te boeken via stage-entertainment.nl Ook kan VvAA exclusief voor u via een afspraak met een externe partner een BOB voor u organiseren, zodat u thuisgebracht wordt en u extra kunt genieten van uw avond uit. Indien u hier interesse in hebt, vermeld dit dan expliciet in uw e-mail.

Aida in Concert

In 2017 en 2018 organiseerde Stage Entertainment zeer succesvol een unieke uitvoering van Elisabeth in Concert. Deze zomer wordt de traditie voortgezet met een speciale concertversie van Aida. Voor VvAA-leden is hiervoor op 30 juni speciaal VIP-arrangement samengesteld.

De geliefde musical die alleen in Nederland al meer dan 1,2 miljoen bezoekers trok. Geniet van de fantastische muziek van Elton John en een echte musicalsterrencast, waaronder April Darby, Willemijn Verkaik, Freek Bartels en Tony Neef. Alléén van 20 t/m 30 juni op het festivalterrein van het Autotron in ’s Hertogenbosch. Boek nu en beleef een onvergetelijke avond uit in de open lucht.

Het verhaal

Aida, een prinses uit Nubië, wordt aan de oever van de Nijl gevangen genomen door de Egyptische legerkapitein Radames. Niet wetend wie zij is, schenkt hij haar als slavin aan zijn verloofde Amneris, dochter van de farao. Wat volgt is een dramatisch, hartstochtelijk verhaal vol verwarring, onmogelijke keuzes en brandende liefde. U voelt het allemaal in de geweldige muziek en de schitterende, Nederlandse songteksten. 

VIP-arrangement

VvAA heeft samen met Stage Entertainment voor u een VIP-arrangement samengesteld op zondagavond 30 juni. De kaarten zijn voor u gereserveerd dus geen zorgen dat deze uitverkocht zijn en voor- en achteraf kunt u genieten van een heerlijke borrel.