Inloggen

Zuivere restitutieverzekering | VvAA

Zuivere restitutieverzekering

VvAA zorgverzekering


Restitutieverzekering met optimale vrije zorgkeuze

De VvAA zorgverzekering is een zuivere restitutiepolis. Daarmee kunt u dus helemaal zelf uw dokter én ziekenhuis kiezen. Zo krijgt u bij ons al ruim 10 jaar de vrijheid om te kiezen voor de best mogelijke zorg.

Verschil tussen een restitutieverzekering en naturaverzekering

Het zelf kunnen kiezen van uw zorgverlener is hét grote verschil tussen een restitutie- en natura­verzekering.

De meeste zorgverzekeraars bieden natura­verzekeringen met beperkte keuzevrijheid aan. Bij een naturaverzekering wordt uw ver­zekerde zorg alleen volledig vergoed als uw zorg­verlener een contract heeft met uw verzeke­raar. Is dit niet het geval, dan moet u vaak een deel zelf betalen.

Een variant op een naturaverzekering is de budgetverzekering. Met deze verzekering hebt u slechts een zeer beperkt aanbod aan gecontrac­teerde zorg­verleners.

Combinatieverzekering

U kunt ook kiezen voor een combinatie­verzekering. Dat is een natura­verzekering in combinatie met een restitutie­verzekering. Een deel van de zorg wordt daarin vergoed op basis van natura en een ander deel op basis van restitutie.

Wij helpen u graag

Bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur met uw vraag of voor advies.

VvAA maakt zich sterk

Bij VvAA krijgt u meer dan alleen een zorgverzekering. Als sterk collectief laten wij uw stem en die van onze andere 123.000 leden krachtig horen. Onder andere bij het agenderen en aanpakken van grote zorgthema’s, zoals (Ont)Regel de Zorg voor terug­dringing van de regeldruk en het behoud van artikel 13 voor vrije artsen­keuze.

Bereken uw premie

 Logo VvAA | VvAA    Logo ONVZ | VvAA zorgverzekering     

De basisverzekering van de VvAA zorgverzekering wordt aangeboden door ONVZ. Deze bestaat ook onder het label ONVZ en PNOzorg. Er zijn geen inhoudelijke verschillen.