Top

VvAA zorgverzekering: een restitutieverzekering

Uw voordelen

Met Top hebt u voor € 55,04 per maand een aanvullende zorgverzekering met een buitengewoon riante dekking.

  • Fysiotherapie en manuele therapie

    Vergoeding van 100% voor fysiotherapie. Bij manuele therapie krijgt u maximaal 18 behandelingen vergoed.
  • Brillenglazen inclusief montuur/lenzen

    Maximaal € 350,- per twee kalenderjaren.
  • Alternatieve geneeswijzen

    Maximaal € 1.000,- per jaar.

Vrije keuze van zorgverlener en ziekenhuis

Niemand hoeft u te vertellen hoe belangrijk goede zorg is. Voor uzelf én voor uw patiënten. Een zorgverzekering met vrije keuze van zorgverlener en ziekenhuis is dan een belangrijke voorwaarde. Bij VvAA krijgt u dat voor een verrassend lage premie.

U kunt ook rekenen op uitstekende service. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SAMR waarin de VvAA zorgverzekering met een 8,2 is gewaardeerd.

Restitutiepolis

De VvAA zorgverzekering is een restitutiepolis. U kunt dus bij elke zorgverlener terecht die u wilt. De behandelingskosten vergoeden we volledig. Mits deze niet buitensporig zijn.

Uw tandartsverzekering

Bovenop uw aanvullende zorgverzekering kunt u kiezen voor VvAA tandplus om uw tandartskosten te verzekeren. U hebt de keuze uit A, B of C die oplopen in dekking én premie.

Inclusief Zorg op reis

Hebt u medische hulp nodig in het buitenland, dan wilt u niet voor onverwachte kosten staan. De aanvullende verzekering VvAA zorg op reis is inbegrepen in het pakket Excellent. 


Bereken uw premie

Zoek uw vergoeding en vind een zorgverlener


Declareren, voorwaarden en informatie

Bepaal zelf hoe u wilt declareren

U kunt uw zorgnota op drie manieren declareren:


Verzekeringskaart

Op de verzekeringskaart ziet u de meest relevante productinformatie. Zo kunt u onze verzekering vergelijken met die van andere verzekeraars.

VvAA zorgverzekering Top >

6 aanvullende zorgverzekeringen met 12% collectieve ledenkorting


Welke kosten vergoedt de VvAA zorgverzekering?

In Nederland bepaalt de overheid welke zorg onder de basisverzekering valt. U krijgt onder andere een vergoeding voor huisartsenzorg, medisch-specialistische zorg, medicijnen, ziekenvervoer en verloskundige zorg. De vergoedingen vanuit de aanvullende verzekeringen bepaalt de verzekeraar zelf. Benieuwd naar uw vergoedingen? Maak hieronder uw keuze.

Maximumtarieven

Voor een aantal zorgsoorten stelt de overheid maximumtarieven vast. De VvAA zorgverzekering vergoedt dan het door de overheid maximaal vastgestelde tarief. Meer informatie vindt u op nza.nl.

Marktconforme tarieven

Is er geen maximumtarief vastgesteld, dan geldt dat het in rekening gebrachte tarief marktconform moet zijn. De VvAA zorgverzekering vergoedt dan het marktconforme tarief volledig.

Bereken uw premie

Verzekerden tevreden over de VvAA zorgverzekering

Uitstekende service - VvAA zorgverzekering 

Uit onafhankelijk onderzoek van SAMR in 2017

scroll verder