Start

VvAA zorgverzekering

Uw voordelen

Met Start hebt u voor slechts € 9,00 per maand een aanvullende zorgverzekering met een prima dekking. U krijgt bijvoorbeeld extra fysiotherapie en extra vergoeding bij niet-geregistreerde medicijnen.

 • Fysiotherapie

  Vergoeding van 100% met een maximum van 9 behandelingen per jaar.
 • Sportarts

  Met een maximum van € 100,- per jaar.
 • Vaccinatie en malaria geneesmiddelen

  Maximaal € 75,- per jaar, voor algemene geneesmiddelen is dit € 100,-.

Vrije keuze van zorgverlener en ziekenhuis

Niemand hoeft u te vertellen hoe belangrijk goede zorg is. Voor uzelf én voor uw patiënten. Een zorgverzekering met vrije keuze van zorgverlener en ziekenhuis is dan een belangrijke voorwaarde. Bij VvAA krijgt u dat voor een verrassend lage premie.

U kunt ook rekenen op uitstekende service. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SAMR waarin de VvAA zorgverzekering met een 8,2 is gewaardeerd.

Restitutiepolis

De VvAA zorgverzekering is een restitutiepolis. U kunt dus bij elke zorgverlener terecht die u wilt. De behandelingskosten vergoeden we volledig. Mits deze niet buitensporig zijn.

Uw tandartsverzekering

Bovenop uw aanvullende zorgverzekering kunt u kiezen voor VvAA tandplus om uw tandartskosten te verzekeren. U hebt de keuze uit A, B of C die oplopen in dekking én premie.

Inclusief Zorg op reis

Hebt u medische hulp nodig in het buitenland, dan wilt u niet voor onverwachte kosten staan. De nieuwe aanvullende verzekering VvAA zorg op reis is inbegrepen in het pakket Excellent. 


Bereken uw premie

We helpen u graag verder

Onze Ledenservice zit voor u klaar op werkdagen tussen 8.30 en 21.00 uur. Dit nummer geldt alleen voor uw VvAA zorgverzekering vragen.

Zoek uw vergoeding en vind een zorgverlener


Declareren, voorwaarden en informatie

Declaratie van uw zorgnota

U kunt uw zorgnota op 3 manieren heel eenvoudig declareren:

 • Met de VvAA zorgverzekering app. U maakt een foto van uw zorgnota en verstuurt die via de app. Na controle ontvangt u het bedrag binnen 5 werkdagen op uw bankrekening. De app is beschikbaar voor zowel Apple als Android.
 • Door met uw gegevens in te loggen op mijnVvAAzorgverzekering.
 • Met het vertrouwde declaratieformulier.

6 aanvullende zorgverzekeringen met 10% collectieve ledenkorting


Welke kosten vergoedt de VvAA zorgverzekering?

In Nederland bepaalt de overheid welke zorg onder de basisverzekering valt. U krijgt onder andere een vergoeding voor huisartsenzorg, medisch-specialistische zorg, medicijnen, ziekenvervoer en verloskundige zorg. De vergoedingen vanuit de aanvullende verzekeringen bepaalt de verzekeraar zelf. Benieuwd naar uw vergoedingen in 2017? Maak hieronder uw keuze.

Maximumtarieven

Voor een aantal zorgsoorten stelt de overheid maximumtarieven vast. De VvAA zorgverzekering vergoedt dan het door de overheid maximaal vastgestelde tarief. Meer informatie vindt u op nza.nl.

Marktconforme tarieven

Is er geen maximumtarief vastgesteld, dan geldt dat het in rekening gebrachte tarief marktconform moet zijn. De VvAA zorgverzekering vergoedt dan het marktconforme tarief volledig.

Bereken uw premie

Verzekerden tevreden over de VvAA zorgverzekering

Uitstekende service - VvAA zorgverzekering 

Uit onafhankelijk onderzoek van SAMR in 2016

scroll verder