Basis

VvAA zorgverzekering: een restitutieverzekering


Basisverzekering van VvAA

Onze verzekering is een restitutiepolis. Daar maken wij ons elk jaar hard voor. Al meer dan 10 jaar lang krijgt u bij ons de vrijheid om te kiezen voor de best mogelijke zorg:

Zelf uw zorgverlener en ziekenhuis kiezen

Wij bieden altijd persoonlijke hulp en individueel advies als u zorg nodig heeft. Maak kennis met onze ZorgConsulenten.

Binnen 5 werkdagen uw declaratie op uw rekening

Hebt u recht op een vergoeding? Dan staat het geld binnen vijf werkdagen op uw rekening. Alleen voor zorgnota’s uit het buitenland kan dat wat langer duren. Lees meer over onze zorgverzekering.

Handige overstapservice

Wilt u overstappen naar VvAA? Tot en met 31 december 2018 maakt u automatisch gebruik van onze overstapservice. Wij zeggen dan uw huidige zorgverzekering voor u op. Bekijk onze vergoedingen.

Bereken uw premie

 zorgverzekering Basis


Verzekerd voor 

€ 122,61

per maand

Vrijwillig eigen risico Totaal eigen risico Maandpremie
€ 0,- € 385,- € 122,61
€ 100,- € 485,- € 119,61
€ 200,- € 585,- € 116,61
€ 300,- € 685,- € 113,61
€ 400,- € 785,- € 110,61
€ 500,- € 885,- € 103,61

Korting op uw maandpremie

  • 2% bij jaarlijkse betaling
  • 1% bij halfjaarlijkse betaling
  • 0,5% bij betaling per kwartaal

Alle premies zijn inclusief collectiviteitskorting:

  • 8,5% op de VvAA zorgverzekering Basis
  • 12% op aanvullende verzekeringen

Vrije keuze van zorgverlener en ziekenhuis

Niemand hoeft u te vertellen hoe belangrijk goede zorg is. Voor uzelf én voor uw patiënten. Een zorgverzekering met vrije keuze van zorgverlener en ziekenhuis is dan een belangrijke voorwaarde. Bij VvAA krijgt u dat voor een verrassend lage premie. U kunt ook rekenen op uitstekende service. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SAMR waarin de VvAA zorgverzekering met een 8,3 is gewaardeerd.

Restitutiepolis

De VvAA zorgverzekering is een restitutiepolis. U kunt dus bij elke zorgverlener terecht die u wilt. De behandelingskosten vergoeden we volledig. Mits deze niet buitensporig zijn.

Uw tandartsverzekering

Bovenop uw aanvullende zorgverzekering kunt u kiezen voor VvAA tandplus om uw tandartskosten te verzekeren. U hebt de keuze uit A, B of C die oplopen in dekking én premie.Op zoek naar volledig vergoedingen en preventie? Kies dan voor het extra aanvullende pakket Tand Preventief. Hiermee bent u verzekerd voor al uw bezoeken aan de mondhygiënist en krijgt u bovendien een Philips Sonicare tandenborstel t.w.v 259,- thuisbezorgd. 

We helpen u graag verder

Onze Ledenservice zit voor u klaar op werkdagen van 8.30 tot 17:30 uur. 

Zoek uw vergoeding en vind een zorgverlener


Declareren, voorwaarden en informatie

Bepaal zelf hoe u wilt declareren

U kunt uw zorgnota op drie manieren declareren:


Verzekeringskaart

Op de verzekeringskaart ziet u de meest relevante productinformatie. Zo kunt u onze verzekering vergelijken met die van andere verzekeraars.

VvAA zorgverzekering Basis >

6 aanvullende zorgverzekeringen met 12% collectieve ledenkorting


Welke kosten vergoedt de VvAA zorgverzekering?

In Nederland bepaalt de overheid welke zorg onder de basisverzekering valt. U krijgt onder andere een vergoeding voor huisartsenzorg, medisch-specialistische zorg, medicijnen, ziekenvervoer en verloskundige zorg. De vergoedingen vanuit de aanvullende verzekeringen bepaalt de verzekeraar zelf. Benieuwd naar uw vergoedingen? Maak hieronder uw keuze.

Maximumtarieven

Voor een aantal zorgsoorten stelt de overheid maximumtarieven vast. De VvAA zorgverzekering vergoedt dan het door de overheid maximaal vastgestelde tarief. Meer informatie vindt u op nza.nl.

Marktconforme tarieven

Is er geen maximumtarief vastgesteld, dan geldt dat het in rekening gebrachte tarief marktconform moet zijn. De VvAA zorgverzekering vergoedt dan het marktconforme tarief volledig.

Hoog gewaardeerd door onze leden

 

service en dienstverlening van VvAA

is beoordeeld met een

8,3

op basis van onafhankelijk onderzoek*


* In 2018 sloten 57.078 zorgverleners en hun gezinsleden onze zorgverzekering af. Uit onafhankelijk onderzoek van SmartAgent MarketResponse (SAMR) blijkt dat zij onze zorgverzekering gemiddeld waarderen met een 8,3.

scroll verder