Reisverzekering speciaal voor studenten

  • Aangevraagd binnen één minuut
  • Standaard werelddekking
  • Schade melden via WhatsApp


Goed verzekerd op reis vanaf € 3,57 per maand

Verzekering samenstellen
Altijd goed voorbereid op vakantie

Met de VvAA doorlopende studenten reisverzekering ga je voor een scherpe premie altijd goed voorbereid op reis. Standaard krijg je meer dan je verwacht. Vanaf € 3,57 per maand ligt de wereld aan je voeten. Op elk moment van het jaar kun je maximaal 6 maanden aaneengesloten goed verzekerd op reis. Zowel binnen als buiten Europa.

Kies het pakket dat bij jouw reis past

Om het je makkelijk te maken, hebben we de 3 meest afgesloten pakketten voor je op een rijtje gezet. Kies het pakket dat het beste bij jou aansluit en vraag 'm binnen een minuutje aan. Wij regelen de rest!
Mehmet Demirbas

Mehmet

Student geneeskunde

“Ik heb gekozen voor de doorlopende reisverzekering van VvAA, zodat ik het hele jaar door zorgeloos naar het buitenland kan. In slechts een paar klikken geregeld!”

Voorwaarden en overige informatie

Wil je nou precies weten welke zaken allemaal gedekt zijn met de VvAA studenten reisverzekering? Dan kun je van elke verzekering de polisvoorwaarden downloaden. Hier vind je echt alle informatie die je nodig hebt.

Verzekeringskaart

Op de verzekeringskaart zie je de meest relevante productinformatie. Zo kun je onze verzekering vergelijken met die van andere verzekeraars.


Doorlopende reisverzekering >