Uw voordelen

  • Gegarandeerde uitkeringen met een aantrekkelijk rendement
  • Uitkeringen per maand, kwartaal, halfjaar of jaar. Ook voor- én achteraf mogelijk
  • Combinatie mogelijk met de VvAA contraverzekering

VvAA direct ingaande lijfrente

De aanvulling op uw pensioen

U gaat met pensioen en u hebt een lijfrenteverzekering waarbij de einddatum is bereikt. Met deze lijfrenteverzekering kunt u een lijfrente-uitkering aankopen als aanvulling op uw pensioen. De VvAA direct ingaande lijfrente biedt een gegarandeerde, tijdelijke aanvulling op uw pensioen op basis van een aantrekkelijk rendement. Naast een aanvulling op uw pensioen kunt u met deze verzekering ook het aanvullend inkomen van de langstlevende partner garanderen.

Over de verzekering

Advies

De VvAA direct ingaande lijfrente is een complex financieel product. U kunt dit product daarom niet zonder advies aankopen. Laat u goed adviseren over uw mogelijkheden en de gevolgen van uw vrijvallende lijfrenteverzekering. Bel hiervoor onze afdeling Levensverzekeringen via 030 247 48 85.

Fiscale spelregels

Een lijfrenteverzekering is onderhevig aan fiscale spelregels. Let u dan ook goed op dat u zich aan deze regels houdt. Uw adviseur bespreekt deze spelregels met u.

Contraverzekering

VvAA contraverzekering

Met de VvAA contraverzekering kunt u het verlies van vermogen afdekken, in geval de verzekerde van de verbonden VvAA directe ingaande lijfrente komt te overlijden. Wanneer de langstlevende verzekerde komt te overlijden vervallen de niet-uitgekeerde lijfrenten aan de maatschappij. Dit risico kunt u afdekken door voor uw nabestaanden (kinderen) een contraverzekering af te sluiten.

De VvAA contraverzekering biedt, tegen koopsom, een gegarandeerde uitkering bij overlijden tegen een scherpe premie. Een VvAA contraverzekering is alleen te sluiten in combinatie met een VvAA direct ingaande lijfrente. Voor het afsluiten van een contraverzekering moet de kandidaat-verzekerde(n) een gezondheidsverklaring invullen. 

Fiscale spelregels

De koopsom van de VvAA contraverzekering is niet fiscaal aftrekbaar. Wij adviseren u graag als u meer wilt weten of vragen hebt.

Uw voordelen

  • voordelige overlijdensdekking tegen koopsom
  • looptijd afgestemd op de VvAA direct ingaande lijfrente
  • bescherming van vermogensverlies voor uw nabestaanden
  • gegarandeerde uitkering bij overlijden binnen de looptijd van de verzekering
  • uitkering uit de VvAA contraverzekering is belastingvrij

Voorwaarden en informatie

Verzekeringskaarten

Op de verzekeringskaart ziet u de meest relevante productinformatie. Zo kunt u onze verzekering vergelijken met die van andere verzekeraars.

Direct ingaande lijfrente >

Contact

Hebt u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op.