Inloggen

Aanrijding met vast object

Autoschade

Meld uw schade

Bent u tegen een vast object (bijvoorbeeld een paaltje) aangereden en hebt u daardoor schade aan uw auto? Met een WA + Volledig Casco dekking bent u hiervoor verzekerd. U kunt de schade eenvoudig bij ons melden via een online schadeformulier.

Naar schadeformulier

Afhandeling schade

U ontvangt van ons een bevestiging zodra wij uw schademelding hebben ontvangen. Daarnaast houden wij u op de hoogte van de voortgang en verdere afhandeling. U kunt direct zelf een afspraak maken voor reparatie (zie hieronder).

Alleen met WA + Volledig Casco

Let op: Met een WA of een WA + Beperkt Casco dekking bent u niet verzekerd voor schade aan uw auto door een aanrijding met een vast object.

Maak een afspraak met een VvAA Schadehersteller

Wij werken samen met een netwerk van deskundige schadeherstelbedrijven voor het repareren van carrosserieschade aan uw auto. U kunt direct zelf een afspraak maken voor reparatie bij een aangesloten schadehersteller naar keuze. Op het schadeformulier (zie hierboven) vult u in waar u de schade laat herstellen.

Vind de dichtstbijzijnde VvAA Schadehersteller 

Mag ik de schade ook ergens anders laten herstellen?

Dat mag altijd. Wij kunnen u dan alleen niet dezelfde extra voordelen bieden als wanneer u de schade bij een VvAA Schadehersteller laat herstellen. Houdt u daarnaast rekening met een langere verwerkingstijd en meer administratieve handelingen.

Extra voordelen VvAA Schadehersteller

Als u uw auto laat herstellen door een VvAA Schadehersteller, profiteert u van de volgende extra voordelen:

  • Geen eigen risico (tenzij verhoogd)
  • Gratis haal- en brengservice
  • Kosteloos vervangend vervoer

Gevolgen voor premie?

Het claimen van schade door een aanrijding met een vast object heeft gevolgen voor uw bonus-malus trede. De schadebehandelaar informeert u hierover zodra de exacte schade bekend is. Wilt u vooraf weten wat de invloed van uw schademelding is op uw premie, neem dan even telefonisch contact op. Wij informeren en adviseren u graag.


VvAA Schadeservice

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur en helpen u snel en deskundig.