Inloggen

De kracht van het collectief

 

Voor u als verloskundige

Samen met uw collega’s hebben we producten en diensten ontwikkeld die voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die u als verloskundige gewend bent. Zo bent u altijd verzekerd van de beste dienstverlening. Dat is ook de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

Verloskundige

Hulp bij verzekeringen

Specifiek voor u als zelfstandig verloskundige

Aan­sprake­lijk­heids­ver­zeke­ring verlos­kundige

Een fout waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een forse claim. Een bereoepsaansprakelijkheidsverzekering afgestemd op de risico

Beroeps­rechts­bij­stand­ver­zeke­ring

Met de beroepsrechtsbijstandverzekering bent als zelfstandig verloskundige uitstekend verzekerd. U kunt vertrouwen op juridische ondersteuning door juristen en advocaten die volledig op de hoogte zijn van uw dagelijkse praktijk.

Hulp nodig?

Kijk op onze servicepagina voor meer informatie en de veelgestelde vragen.

Zoek uw adviseur

Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

Het werk naast uw echte werk

Juridische kwesties

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen. Soms is het onvermijdelijk. In beide gevallen wilt u vertrouwen op advies van juristen en advocaten van VvAA juridisch advies en rechtsbijstand die weten wat er speelt. In de gezondheidszorg én in uw praktijk.

Financiële administratie

Grip op uw financiën is belangrijk voor de continuïteit van uw praktijk. Dat begint bij inzicht, een solide basis om de juiste beslissingen voor de toekomst van uw praktijk te nemen. Daarom helpen wij u graag met het verzorgen van uw boekhouding en belastingaangifte.

Werkgeverszaken

Op allerlei belangrijke onder­werpen helpen wij u met uw perso­neel en werk­gevers­zaken. Bij­voor­beeld met het regelen van uw salaris­administratie, het door­geven van uw mutaties, het doen van ziek- en herstel­meldingen en het opstellen van arbeids­overeen­komsten.

Meest gekozen door verloskundigen

Hypotheek

Een passende hypotheek regelen

Door samen met zorgverleners invulling te geven aan de dienstverlening, is het beter geregeld. Zo hoeft u minder uit te leggen.

Opleidingen & trainingen

Persoonlijke ontwikkeling voor zorgverleners

Verrijk de niet-medische kant van uw vak met praktijkgerichte en geaccrediteerde opleidingen en trainingen, volledig toegespitst op zorgverleners.

AOV-advies

Een beter inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Neem samen met een persoonlijk adviseur uw financiële situatie door, zodat uw inkomen beter is geregeld bij arbeidsongeschiktheid.

Rechtsbijstand

Deskundig juridisch advies

De rechtsbijstandsverzekering is ontwikkeld door en voor zorgverleners. Zo is klacht- en tuchtrecht bijvoorbeeld meeverzekerd.

Reisverzekering

Alles beter geregeld voor een ontspannen reis

Met de VvAA doorlopende reisverzekering gaat u het gehele jaar door met een gerust hart uitstekend verzekerd op reis.

Word ook lid

Maak deel uit van het collectief

VvAA is een sterk ledencollectief dat uw stem laat horen. Samen met u zorgt VvAA dat zorgverleners onbezorgd hun vak kunnen uitoefenen.

Nieuws en artikelen

scroll verder