De kracht van het collectief

 

Voor u als verloskundige

Samen met uw collega’s hebben we producten en diensten ontwikkeld die voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die u als verloskundige gewend bent. Zo bent u altijd verzekerd van de beste dienstverlening. Dat is ook de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

Verloskundige

Hulp bij verzekeringen

Specifiek voor u als zelfstandig verloskundige

Aan­sprake­lijk­heids­ver­zeke­ring verlos­kundige

Een fout waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een forse claim. Een bereoepsaansprakelijkheidsverzekering afgestemd op de risico

Arbeid­son­ge­schikt­heids­ver­zekering

Ook u weet het als geen ander: een ongeval of ziekte kan iedereen overkomen. Wat als het u gebeurt? Wij adviseren u over uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Ook kijken we welke verzekering bij u past. 

Beroeps­rechts­bij­stand­ver­zeke­ring

Met de beroepsrechtsbijstandverzekering bent als zelfstandig verloskundige uitstekend verzekerd. U kunt vertrouwen op juridische ondersteuning door juristen en advocaten die volledig op de hoogte zijn van uw dagelijkse praktijk.

Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

Het werk naast uw echte werk

Juridische kwesties

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen. Soms is het onvermijdelijk. In beide gevallen wilt u vertrouwen op advies van juristen en advocaten van VvAA juridisch advies en rechtsbijstand die weten wat er speelt. In de gezondheidszorg én in uw praktijk.

Financiële administratie

Grip op uw financiën is belangrijk voor de continuïteit van uw praktijk. Dat begint bij inzicht, een solide basis om de juiste beslissingen voor de toekomst van uw praktijk te nemen. Daarom helpen wij u graag met het verzorgen van uw boekhouding en belastingaangifte.

Werkgeverszaken

Op allerlei belangrijke onder­werpen helpen wij u met uw perso­neel en werk­gevers­zaken. Bij­voor­beeld met het regelen van uw salaris­administratie, het door­geven van uw mutaties, het doen van ziek- en herstel­meldingen en het opstellen van arbeids­overeen­komsten.

Zoek uw adviseur

Wij helpen u graag

Hebt u een vraag of wilt u direct advies? Belt u dan op werkdagen met VvAA ledenservice.
scroll verder