Inloggen

De kracht van het collectief

 

Voor u als verloskundige

Samen met uw collega’s hebben we producten en diensten ontwikkeld die voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die u als verloskundige gewend bent. Zo bent u altijd verzekerd van de beste dienstverlening. Dat is ook de kracht van het collectief.


Verloskundige

Alles voor u als verloskundige

Direct naar

Praktijk waarnemen
Praktijk starten
Praktijk voeren
Praktijk overdragen

Hulp bij verzekeringen

Specifiek voor u als zelfstandig verloskundige

Aan­sprake­lijk­heids­ver­zeke­ring verlos­kundige

Een fout waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een forse claim. Een bereoepsaansprakelijkheidsverzekering afgestemd op de risico op de risico’s in uw dage­lijkse ­praktijk is daarom onmis­baar.

Beroeps­rechts­bij­stand­­verzekering

Met de beroepsrechtsbijstandverzekering bent als zelfstandig verloskundige uitstekend verzekerd. U kunt vertrouwen op juridische ondersteuning door juristen en advocaten die volledig op de hoogte zijn van uw dagelijkse praktijk.

Arbeids­ongeschikt­heids­verzekering

Een ongeval of ziekte kan iedereen overkomen. Wat als het u gebeurt? Wij adviseren u deskundig over uw inkomen bij arbeids­ongeschiktheid. Ook kijken we welke arbeids­ongeschiktheids­verzekering bij u past als verlos­kundige.

Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

Het werk naast uw echte werk

Hulp bij uw praktijkvoering

Een eigen praktijk runnen is een baan naast uw échte werk. Daarin zijn wij specialist en helpen u graag. Zo kunt u een­voudiger uw zorg­focus behouden.

Hulp bij uw verzekeringen

Bij zorgverleners werken de gewone dingen net even anders. Daarom wilt u kunnen ver­trouwen op ver­zekeringen die u in iedere fase goed beschermen.

Hulp bij juridische kwesties

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen. Soms is het on­ver­mijde­lijk. Vertrouw dan op advies van juristen en advocaten die weten wat er bij u speelt.

Hulp bij financiële administratie

Grip op uw financiën is belangrijk voor de continuïteit van uw praktijk. Daarom helpen wij u graag met het verzorgen van uw boekhouding en belastingaangifte.

Hulp bij werkgeverszaken

Op allerlei belangrijke onder­werpen helpen wij u met uw perso­neel en werk­gevers­zaken, zoals uw salaris- en personeelsadministratie.

Hulp bij persoonlijke ontwikkeling

De niet-medische kant van uw vak ver­dient ook aandacht. Ver­rijk daar­om uw kennis met praktijkgerichte op­lei­dingen en trai­ningen.

Hulp bij incidenten melden

Via het VIM Platform kunt u gemakkelijk en veilig online uw (bijna) inci­denten melden. Daarmee voldoet u ook aan uw Wkkgz-verplichting.
Vragen? Wij staan voor u klaar

Meest gekozen door verloskundigen

Hypotheek

Een passende hypotheek regelen

Door samen met zorgverleners invulling te geven aan de dienstverlening, is het beter geregeld. Zo hoeft u minder uit te leggen.

Opleidingen & trainingen

Persoonlijke ontwikkeling voor zorgverleners

Verrijk de niet-medische kant van uw vak met praktijkgerichte en geaccrediteerde opleidingen en trainingen, volledig toegespitst op zorgverleners.

AOV-advies

Een beter inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Neem samen met een persoonlijk adviseur uw financiële situatie door, zodat uw inkomen beter is geregeld bij arbeidsongeschiktheid.

Rechtsbijstand

Deskundig juridisch advies

De rechtsbijstandsverzekering is ontwikkeld door en voor zorgverleners. Zo is klacht- en tuchtrecht bijvoorbeeld meeverzekerd.

Reisverzekering

Alles beter geregeld voor een ontspannen reis

Met de VvAA doorlopende reisverzekering gaat u het gehele jaar door met een gerust hart uitstekend verzekerd op reis.

Word ook lid

Maak deel uit van het collectief

VvAA is een sterk ledencollectief dat uw stem laat horen. Samen met u zorgt VvAA dat zorgverleners onbezorgd hun vak kunnen uitoefenen.

Nieuws en artikelen

scroll verder