De toekomst ligt in uw handen

Als verloskundige zet u zich dag en nacht in voor een optimale gezondheid van uw patiënten, zowel de kinderen als hun ouders. Dan is het prettig dat VvAA u bijstaat met advies en diensten afgestemd op uw werk.
   

Verloskundige

VvAA helpt

Uw verantwoordelijkheid houdt niet op bij de geboorte van een kind. Naast de zorg voor ouder en kind moet u als verloskundige ook voldoen aan uw administratieve verplichtingen en wet en regelgeving. VvAA neemt graag het ‘werk naast uw werk’ van u over. Onze adviseurs hebben kennis van uw vak en zijn betrokken bij uw beroepsgroep. Zij weten welke begeleiding nodig is bij het starten of voeren van een praktijk of het behandelen van een klacht of claim. Maar ook bij meer persoonlijke keuzes rondom uw financiële situatie, zoals de aankoop van een huis.

Zoek uw adviseur

0031302941031

0611355142

12345XX

De Meern

Als bedrijfskundig adviseur bij VvAA ben ik dagelijks bezig met financieel-, fiscaal- en praktijkadvies voor huisartsen en verloskundigen. U kunt hierbij denken aan financiële planning, praktijkoverdrachten, praktijkwaardering, huisvestingsvraagstukken, samenwerkingsverbanden, personeelszaken en accountancy. Ik kijk hierbij niet alleen naar de financiën maar ook naar de juridische aspecten. Vanzelfsprekend houd ik daarbij ook de persoonlijke wensen van mijn cliënten goed in het oog. Door mijn ruime ervaring met zorgprofessionals kan ik mij goed inleven in zowel de persoonlijke als zakelijke situatie van de huisarts en verloskundige. Hierdoor ben ik in staat om mijn cliënten – de leden van VvAA – optimaal van dienst te zijn.

Location

Vraag contact aan

Adviseurstool


Hiernaast vindt u de adviseurstool voor uw beroepsgroep. Voer uw postcode in om een overzicht van adviseurs in uw postcodegebied te bekijken. Na het invullen van de gegevens kunt u op basis van persoonlijke keuze een adviseur kiezen die bij u past.