Uw adviseur voor de tandartspraktijk

90% werknemers wil structureel beoordelingssysteem

Uit onderzoek blijkt dat 90% van de werknemers een gestructureerd beoordelingssysteem ziet als een goede mogelijkheid om zijn ontwikkeling te faciliteren. Hoe werkt dat bij u in de praktijk? Hoe stuurt u op de ontwikkeling en functioneren van uw personeel?

Creëer duidelijkheid in de samenwerking met uw medewerkers

De adviseurs van VvAA helpen u uw praktijk effectief te organiseren. Zij ondersteunen u onder meer bij uw personeelsmanagement. Zoals bij het opzetten van een heldere functionerings- en beoordelingscyclus. Daarmee zorgt u voor duidelijkheid tussen u en uw werknemers en optimaliseert u de samenwerking.

Kijkt u mee?

Arend Smits, adviseur voor tandartsen in Noord-Holland, vertelt u meer over wat de VvAA adviseurs voor u kunnen betekenen.Meer oplossingen voor uw praktijk

Om u te ondersteunen bij uw personeelszaken zijn meer praktische tools en advies beschikbaar. Zoals het P&O abonnement voor antwoord op al uw personeelsvragen en werving & selectie van nieuw personeel. Daarnaast is het mogelijk de salarisadministratie uit te besteden aan VvAA of een check-up van uw huidige salarisadministratie te laten doen.

Vind een adviseur bij u in de buurt

Contact met uw adviseur

Adviseur in de buurt
Benieuwd wat Arend Smits voor uw praktijk kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak met Arend of de adviseur bij u in de buurt.
  • Agenda icoon Vind een VvAA-adviseur bij u in de buurt