Voert u een praktijk? Regel zelf uw pensioen!

  • Wat kunt u zelf doen?
  • Welke situaties zijn van invloed?
  • Wat regelt u privé of juist zakelijk in uw bedrijf?
Persoonlijk pensioenadvies

Tandheelkundige beroepen

Zoek uw adviseur

0031302941031

0611355142

12345XX

De Meern

Als bedrijfskundig adviseur bij VvAA ben ik dagelijks bezig met financieel-, fiscaal- en praktijkadvies voor huisartsen en verloskundigen. U kunt hierbij denken aan financiële planning, praktijkoverdrachten, praktijkwaardering, huisvestingsvraagstukken, samenwerkingsverbanden, personeelszaken en accountancy. Ik kijk hierbij niet alleen naar de financiën maar ook naar de juridische aspecten. Vanzelfsprekend houd ik daarbij ook de persoonlijke wensen van mijn cliënten goed in het oog. Door mijn ruime ervaring met zorgprofessionals kan ik mij goed inleven in zowel de persoonlijke als zakelijke situatie van de huisarts en verloskundige. Hierdoor ben ik in staat om mijn cliënten – de leden van VvAA – optimaal van dienst te zijn.

Location

Vraag contact aan

Adviseurstool


Hiernaast vindt u de adviseurstool voor uw beroepsgroep. Voer uw postcode in om een overzicht van adviseurs in uw postcodegebied te bekijken. Na het invullen van de gegevens kunt u op basis van persoonlijke keuze een adviseur kiezen die bij u past.
Nascholingsreis Zuid-Afrika voor tandheelkundigen

In samenwerking met Dental Education organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis naar Zuid-Afrika van 19 t/m 25 november 2016 met als onderwerp 'restauratieve tandheelkunde'.

Bekijk reis