De kracht van het collectief

Voor u als (para)medicus

Specifiek voor u hebben wij met andere (para)medici verzekeringen, producten en diensten ontwikkeld die aansluiten op uw wensen en behoeften. Ook dat is de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

(Para)medicus

In welke fase bent u als zelfstandig (para)medicus?

Onbezorgd een praktijk starten
Onbezorgd een praktijk voeren
Onbezorgd een praktijk overdragen

Hulp bij verzekeringen

Specifiek voor u als (para)medicus

Beroepsaansprakelijkheid voor paramedici

Een (para)­medische fout waar­voor u aan­sprake­lijk wordt gesteld kan in­grijpende gevolgen hebben. Een aan­sprake­lijk­heids­verzekering afgestemd op uw beroeps­risico’s is dan onmis­baar.

Arbeids­onge­schikt­heids­verzekering

Als (para)­medicus weet u het als geen ander: een ongeval of ziekte kan iedereen over­komen. Wat als het u gebeurt? Wij adviseren u over uw inkomen bij arbeids­ongeschikt­heid. Ook kijken we welke verzekering bij u past.

Rechts­bijstand­verzekering voor uw be­roep

Met de beroeps­rechts­bijstand­verzekering bent u als zelf­standig (para)­medicus uitstekend verzekerd. U kunt vertrouwen op juridische onder­steuning door juristen en advocaten die volledig op de hoogte zijn van uw dage­lijkse praktijk.

Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

Het werk naast uw echte werk


Hebt u het werk naast uw werk goed geregeld, dan kunt u zich met een gerust hart volledig richten op de zorg voor uw patiënten. Of u nu ergotherapeut, logopedist, oefentherapeut, diëtist of een ander (para)medisch beroep beoefent. Wij ontzorgen u met informatie, diensten, producten, hulp en advies afgestemd op uw beroep.

Praktijkvoering

Een eigen praktijk runnen is een baan naast uw échte werk. Daarin zijn wij specialist en helpen u graag. Bijvoor­beeld met uw personeels­zaken, admini­stratie en onder­hande­lingen met zorg­verzekeraars. Zo kunt u een­voudiger uw zorg­focus behouden.

Juridische kwesties

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen. Soms is het onvermijdelijk. In beide gevallen wilt u vertrouwen op advies van juristen en advocaten van VvAA juridisch advies en rechtsbijstand die weten wat er speelt. In de gezondheidszorg én in uw praktijk.

Financiële administratie

Grip op uw financiën is belangrijk voor de continuïteit van uw praktijk. Dat begint bij inzicht, een solide basis om de juiste beslissingen voor de toekomst van uw praktijk te nemen. Daarom helpen wij u graag met het verzorgen van uw boekhouding en belastingaangifte.

Incidenten

Via het VIM Platform meldt u gemakkelijk en veilig online uw (bijna) inci­denten. U ontvangt ieder kwar­taal trends, casuïstiek en preventie­advies van onze preventie­specialisten. Zo voldoet u aan de Wkkgz-verplichting en profiteert u van de ervaringen van alle deel­nemers.

Werkgeverszaken

Op allerlei belangrijke onder­werpen helpen wij u met uw perso­neel en werk­gevers­zaken. Bij­voor­beeld met het regelen van uw salaris­administratie, het door­geven van uw mutaties, het doen van ziek- en herstel­meldingen en het opstellen van arbeids­overeen­komsten.

Opleidingen en teamcoaching

De niet-(para)medische kant van uw vak verdient ook aandacht. Verrijk daarom uw kennis met de praktijkgerichte opleidingen en trainingen van VvAA. U kunt kiezen uit een ruim aanbod dat volledig aansluit op de actuele ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

Zoek uw adviseur

Wij helpen u graag

Hebt u een vraag of wilt u direct advies? Belt u dan op werkdagen met VvAA ledenservice.

Help ons collectief groeien


Geef collega-zorgverleners een half jaar lidmaatschap cadeau (en maak kans op mooie prijzen)


Lees meer

Uw stem en die van 123.000 andere zorgverleners

De kracht van het beroepsoverstijgende collectief

De kracht van het collectief

Als collectief is VvAA de stem en steun van zorgverlenend Nederland. VvAA laat de stem van zorgverleners horen op zorgbrede thema’s, zoals de vermindering van bureaucratie.


(Ont)Regel de Zorg | VvAA50% minder tijd kwijt aan onzinnige administratie. Het kan nu, het moet nu.


Om de 40% van de tijd die u gemiddeld besteedt aan administratie minimaal te halveren is nu het moment voor vervolgacties. Alleen als we de handen ineenslaan krijgen we dat voor elkaar. Met uw stem steunt u het collectief. Daarmee is ons doel sneller in zicht: met minder regels meer tijd voor uw patiënten.

Ja, ik geef mijn stem ▸

Direct lid worden >

Nieuws en artikelen

scroll verder