Inloggen

De kracht van het collectief

Voor u als (para)medicus

Specifiek voor u hebben wij met andere (para)medici verzekeringen, producten en diensten ontwikkeld die aansluiten op uw wensen en behoeften. Ook dat is de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

(Para)medicus

In welke fase bent u als zelfstandig (para)medicus?

Onbezorgd een praktijk starten
Onbezorgd een praktijk voeren
Onbezorgd een praktijk overdragen

Hulp bij verzekeringen

Specifiek voor u als (para)medicus

Beroepsaansprakelijkheid voor paramedici

Een (para)­medische fout waar­voor u aan­sprake­lijk wordt gesteld kan in­grijpende gevolgen hebben. Een aan­sprake­lijk­heids­verzekering afgestemd op uw beroeps­risico’s is dan onmis­baar.

Arbeids­onge­schikt­heids­verzekering

Als (para)­medicus weet u het als geen ander: een ongeval of ziekte kan iedereen over­komen. Wat als het u gebeurt? Wij adviseren u over uw inkomen bij arbeids­ongeschikt­heid. Ook kijken we welke verzekering bij u past.

Rechts­bijstand­verzekering voor uw be­roep

Met de beroeps­rechts­bijstand­verzekering bent u als zelf­standig (para)­medicus uitstekend verzekerd. U kunt vertrouwen op juridische onder­steuning door juristen en advocaten die volledig op de hoogte zijn van uw dage­lijkse praktijk.

Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

Het werk naast uw echte werk


Hebt u het werk naast uw werk goed geregeld, dan kunt u zich met een gerust hart volledig richten op de zorg voor uw patiënten. Of u nu ergotherapeut, logopedist, oefentherapeut, diëtist of een ander (para)medisch beroep beoefent. Wij ontzorgen u met informatie, diensten, producten, hulp en advies afgestemd op uw beroep.

Praktijkvoering

Een eigen praktijk runnen is een baan naast uw échte werk. Daarin zijn wij specialist en helpen u graag. Bijvoor­beeld met uw personeels­zaken, admini­stratie en onder­hande­lingen met zorg­verzekeraars. Zo kunt u een­voudiger uw zorg­focus behouden.

Juridische kwesties

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen. Soms is het onvermijdelijk. In beide gevallen wilt u vertrouwen op advies van juristen en advocaten van VvAA juridisch advies en rechtsbijstand die weten wat er speelt. In de gezondheidszorg én in uw praktijk.

Financiële administratie

Grip op uw financiën is belangrijk voor de continuïteit van uw praktijk. Dat begint bij inzicht, een solide basis om de juiste beslissingen voor de toekomst van uw praktijk te nemen. Daarom helpen wij u graag met het verzorgen van uw boekhouding en belastingaangifte.

Incidenten

Via het VIM Platform meldt u gemakkelijk en veilig online uw (bijna) inci­denten. U ontvangt ieder kwar­taal trends, casuïstiek en preventie­advies van onze preventie­specialisten. Zo voldoet u aan de Wkkgz-verplichting en profiteert u van de ervaringen van alle deel­nemers.

Werkgeverszaken

Op allerlei belangrijke onder­werpen helpen wij u met uw perso­neel en werk­gevers­zaken. Bij­voor­beeld met het regelen van uw salaris­administratie, het door­geven van uw mutaties, het doen van ziek- en herstel­meldingen en het opstellen van arbeids­overeen­komsten.

Opleidingen en teamcoaching

De niet-(para)medische kant van uw vak verdient ook aandacht. Verrijk daarom uw kennis met de praktijkgerichte opleidingen en trainingen van VvAA. U kunt kiezen uit een ruim aanbod dat volledig aansluit op de actuele ontwikkelingen in de gezondheidszorg.
Hypotheek

Een passende hypotheek regelen

Door samen met zorgverleners invulling te geven aan de dienstverlening, is het beter geregeld. Zo hoeft u minder uit te leggen.

Opleidingen & trainingen

Persoonlijke ontwikkeling voor zorgverleners

Verrijk de niet-medische kant van uw vak met praktijkgerichte en geaccrediteerde opleidingen en trainingen, volledig toegespitst op zorgverleners.

AOV-advies

Een beter inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Neem samen met een persoonlijk adviseur uw financiële situatie door, zodat uw inkomen beter is geregeld bij arbeidsongeschiktheid.

Rechtsbijstand

Deskundig juridisch advies

De rechtsbijstandsverzekering is ontwikkeld door en voor zorgverleners. Zo is klacht- en tuchtrecht bijvoorbeeld meeverzekerd.

Reisverzekering

Alles beter geregeld voor een ontspannen reis

Met de VvAA doorlopende reisverzekering gaat u het gehele jaar door met een gerust hart uitstekend verzekerd op reis.

Word ook lid

Maak deel uit van het collectief

VvAA is een sterk ledencollectief dat uw stem laat horen. Samen met u zorgt VvAA dat zorgverleners onbezorgd hun vak kunnen uitoefenen.

Ook voor u interessant

Discussieer mee

Download de VvAA Opinio App

Met de VvAA Opinio app deelt u als zorgverlener direct uw mening, ervaring en advies. Zo maken we samen de zorg beter en zorgen we voor oplossingen.

Aftopping Pensioen

Alles wat u moet weten

Pensioenaftopping is een relevant thema voor zorgverleners. Uw adviseur zet graag samen met u alles op een rij. Om het in de toekomst beter te regelen. 

Icoon ORDZ
[Ont]regel de Zorg

Schrap én verbeter

De afgelopen maanden discussieerden zorgverleners met elkaar hoe we kunnen zorgen voor de helft minder administratiedruk in de zorg en meer tijd voor de patiënt.

Nieuws en artikelen

scroll verder