Persoonlijk advies. Ook voor zakelijke vragen.

Als paramedicus zet u zich continu in voor de optimale gezondheid van uw patiënten. Maar vraagt u zich wel eens af hoe goed uw praktijk nu echt draait? Is er ruimte voor verbetering? Hoe kunt u het beste inspelen op nieuwe ontwikkelingen? VvAA helpt u het maximale uit uw praktijk te halen. Vind uw adviseur in de buurt

Alles voor u als (para)medicus

  • Uw verzekeringen onder één dak
  • Advies voor uw praktijk in elke fase
  • Advies en dienstverlening
  • Opleidingen en teamcoaching

Uw persoonlijk adviseur en zakelijk kompas

Of u nu ergotherapeut, logopedist, oefentherapeut of diëtist bent, of een ander (para)medisch beroep beoefent: u doet alles wat nodig is voor de gezondheid van uw patiënten. Maar hoe zorgt u ervoor dat u naast de zorg voor uw patiënten uw financiële zaken op orde hebt? En wat moet u doen wanneer u een klacht of een claim krijgt? VvAA biedt u advies, diensten en producten die u helpen bij het uitoefenen van uw vak.

Contact met VvAA

Belt u ons op werkdagen of stuur uw bericht via e-mail. Wij helpen u graag.

Uw privé én zakelijke verzekeringen: samen onder één dak

Alles voor uw praktijk

Advies en dienstverlening van VvAA

Zoek uw adviseur

0031302941031

0611355142

12345XX

De Meern

Als bedrijfskundig adviseur bij VvAA ben ik dagelijks bezig met financieel-, fiscaal- en praktijkadvies voor huisartsen en verloskundigen. U kunt hierbij denken aan financiële planning, praktijkoverdrachten, praktijkwaardering, huisvestingsvraagstukken, samenwerkingsverbanden, personeelszaken en accountancy. Ik kijk hierbij niet alleen naar de financiën maar ook naar de juridische aspecten. Vanzelfsprekend houd ik daarbij ook de persoonlijke wensen van mijn cliënten goed in het oog. Door mijn ruime ervaring met zorgprofessionals kan ik mij goed inleven in zowel de persoonlijke als zakelijke situatie van de huisarts en verloskundige. Hierdoor ben ik in staat om mijn cliënten – de leden van VvAA – optimaal van dienst te zijn.

Location

Vraag contact aan

Opleidingen en teamcoaching

VvAA samenwerkingen