De kracht van het collectief

 

Voor u als mondhygiënist in dienstverband

Samen met uw collega's in de mondzorg ontwikkelden we specifieke producten en diensten. Ze voldoen aan de hoge kwaliteits­standaarden die u vanuit uw beroep gewend bent. Doordat wij dit samen regelen bent u altijd zeker van de beste dienstverlening. Ook dat is de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

Mondhygiënist in dienstverband

Hulp bij verzekeringen

Specifiek voor u als mondhygiënist in dienstverband

Rechtsbijstand
Met de VvAA particuliere rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische hulp van de juristen van VvAA. Zij spreken uw taal én kennen uw situatie als geen ander.
Zorgverzekering
Met de VvAA zorgverzekering kiest u voor vrije keuze van arts en ziekenhuis. U profiteert ook van uw NVM-ledenkorting: 8,5% korting op de basisverzekering en 12% op de aanvullende verzekeringen.
Autoverzekering
Kies voor de VvAA autoverzekering of de zeer uitgebreide VvAA autoverzekering Premium met vele extra services en zekerheden, zoals de Levenslange Bonusgarantie.
Reisverzekering
Met de VvAA doorlopende reisverzekering gaat u het gehele jaar door met een gerust hart uitstekend verzekerd op reis. Ook in Nederland, bij citytrips en zakelijke reizen.

NVM-ledenvoordeel bij VvAA

Bij VvAA ontvangt u een aantrekkelijke NVM-ledenkorting op diverse producten en diensten. Bijvoorbeeld voor uw beroepsaansprakelijkheids- en beroepsrechtsbijstandverzekering. Mede dankzij de samenwerking met de NVM stemmen we het aanbod af op wat u nodig hebt in uw praktijk.


Bekijk uw NVM-ledenvoordeel

Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

Relevante informatie, diensten, producten, hulp en advies

Hypotheekadvies op maat

Met uw zorgcollega’s hebben wij gekeken hoe wij u zo veel mogelijk tijd, energie en geld kunnen besparen bij het afsluiten van een hypotheek. Daardoor hoeft u minder uit te leggen, want onze adviseurs zijn geschoold om zorgverleners te adviseren. Verder hebt u contact waar en wanneer het u uitkomt: online, telefonisch, thuis of op uw werk. Tot slot kunnen we de (financiële) gegevens die VvAA al van u heeft op uw verzoek hergebruiken.

Voordelen van een hypotheek voor zorgverleners

  • Startende waarnemer, a(n)ios of tijdelijk contract? Toch een hypotheek.
  • Contract getekend bij een maatschap? Hypotheek op basis van toekomstige inkomsten.
  • In de toekomst een eigen praktijk? Daar houden we rekening mee.

Meer informatie
Alles voor u als mondhygiënist | VvAA


Wij helpen u graag

Hebt u een vraag of wilt u direct advies? Belt u dan op werkdagen met VvAA ledenservice. 
Opleidingen en trainingen
De niet-medische kant van uw vak verdient ook aandacht. Wij helpen u daarmee. Dat doen we met praktische opleidingen en trainingen. Uw klasgenoten zijn daarbij uw vakgenoten.
VvAA Coaches
Wij helpen u om in balans te blijven, zodat u zich kunt ontplooien in de richting die bij u past en sturing geeft aan uw carrière. Zo blijft u met plezier werken in uw vak als mondhygiënist.
Zelf-coaching met GRIP
Minimaal 1 op 10 zorgverleners krijgt te maken met serieuze klachten van een burn-out. Hoe krijgt u dan weer grip op uzelf? GRIP als online-platform biedt dan uitkomst.

Nieuws en artikelen