Inloggen

De kracht van het collectief

 

Voor u als mondhygiënist

Samen met uw collega's in de mondzorg ontwikkelden we specifieke producten en diensten. Ze voldoen aan de hoge kwaliteits­standaarden die u vanuit uw beroep gewend bent. Doordat wij dit samen regelen bent u altijd zeker van de beste dienstverlening. Ook dat is de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

Mondhygiënist

Hulp bij verzekeringen

Voor u als zelfstandig mondhygiënist

Aan­sprake­lijk­heids­verzeke­ring voor mond­hygiënisten

Een fout waarvoor u aan­sprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een forse claim. Een beroeps­aan­sprake­lijk­heids­verzekering afgestemd op de risico’s in uw dage­lijkse ­praktijk als mondhygiënist is daarom onmis­baar.

Arbeids­ongeschikt­heids­verzekering

Een ongeval of ziekte kan iedereen overkomen. Wat als het u gebeurt? Wij adviseren u deskundig over uw inkomen bij arbeids­ongeschikt­heid. Ook kijken we welke verzekering bij u past als mondhygiënist.

Rechts­bijstand­verzekering voor uw beroep

Met de beroeps­rechts­bijstand­verzekering bent u als zelf­standig mondhygiënist uitstekend verzekerd. U kunt vertrouwen op juridische onder­steuning door juristen en advocaten die volledig op de hoogte zijn van uw dagelijkse praktijk.

NVM-ledenvoordeel bij VvAA

Bij VvAA ontvangt u een aantrekkelijke NVM-ledenkorting op diverse producten en diensten. Bijvoorbeeld voor uw beroepsaansprakelijkheids- en beroeps­rechts­bijstand­verzekering. Mede dankzij de samenwerking met de NVM stemmen we het aanbod af op wat u nodig hebt in uw praktijk.

Bekijk uw voordeel
Alles voor u als mondhygiënist | VvAA

Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

Het werk naast uw echte werk

Wij ontzorgen wij u met relevante informatie, diensten, producten, hulp en advies, zodat u zich met een gerust hart kunt richten op de zorg voor uw patiënten.

Praktijkvoering

Een eigen praktijk runnen is een baan naast uw échte werk. Daarin zijn wij specialist en helpen u graag. Bijvoor­beeld met uw personeels­zaken, admini­stratie en onder­hande­lingen met zorg­verzekeraars. Zo kunt u een­voudiger uw zorg­focus behouden.

Juridische kwesties

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen. Soms is het onvermijdelijk. In beide gevallen wilt u vertrouwen op advies van juristen en advocaten van VvAA juridisch advies en rechtsbijstand die weten wat er speelt. In de gezondheidszorg én in uw praktijk.

Financiële administratie

Grip op uw financiën is belangrijk voor de continuïteit van uw praktijk. Dat begint bij inzicht als solide basis om de juiste beslissingen voor de toekomst van uw praktijk te nemen. Daarom helpen wij u graag met het verzorgen van uw boekhouding en belastingaangifte.

De marktplaats voor mondzorg

Bent u op zoek naar een praktijk, wilt u uw eigen praktijk verkopen, bent u op zoek naar een nieuwe baan of wilt u een vacature plaatsen? Ga dan naar mondzorgplaats.vvaa.nl, de plek waar vraag en aanbod van mondzorg samenkomen.

Naar mondzorgplaats.vvaa.nl
Mondzorgplaats.nl VvAA

Incidenten

Via het VIM Platform meldt u gemakkelijk en veilig online uw (bijna) inci­denten. U ontvangt ieder kwar­taal trends, casuïstiek en preventie­advies van onze preventie­specialisten. Zo voldoet u aan de Wkkgz-verplichting en profiteert u van de ervaringen van alle deel­nemers.

Werkgeverszaken

Op allerlei belangrijke onder­werpen helpen wij u met uw perso­neel en werk­gevers­zaken. Bij­voor­beeld met het regelen van uw salaris­administratie, het door­geven van uw mutaties, het doen van ziek- en herstel­meldingen en het opstellen van arbeids­overeen­komsten.

Opleidingen en team­coaching

De niet-medische kant van uw vak verdient ook aandacht. Verrijk daarom uw kennis met de praktijkgerichte opleidingen en trainingen van VvAA. U kunt kiezen uit een ruim aanbod dat volledig aansluit op de actuele ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

Hulp bij verzekeringen

Voor u als mondhygiënist in dienstverband

Rechtsbijstand
Met de VvAA particuliere rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische hulp van de juristen van VvAA. Zij spreken uw taal én kennen uw situatie als geen ander.
Zorgverzekering
Met de VvAA zorgverzekering kiest u voor vrije keuze van arts en ziekenhuis. U profiteert ook van uw NVM-ledenkorting: 8,5% korting op de basisverzekering en 12% op de aanvullende verzekeringen.
Autoverzekering
Kies voor de VvAA autoverzekering of de zeer uitgebreide VvAA autoverzekering Premium met vele extra services en zekerheden, zoals de Levenslange Bonusgarantie.
Reisverzekering
Met de VvAA doorlopende reisverzekering gaat u het gehele jaar door met een gerust hart uitstekend verzekerd op reis. Ook in Nederland, bij citytrips en zakelijke reizen.

NVM-ledenvoordeel bij VvAA

Bij VvAA ontvangt u een aantrekkelijke NVM-ledenkorting op diverse producten en diensten. Bijvoorbeeld voor uw beroepsaansprakelijkheids- en beroeps­rechts­bijstand­verzekering. Mede dankzij de samenwerking met de NVM stemmen we het aanbod af op wat u nodig hebt in uw praktijk.

Bekijk uw voordeel
Alles voor u als mondhygiënist | VvAA

Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

Hypotheekadvies op maat

Met uw zorgcollega’s hebben wij gekeken hoe wij u zo veel mogelijk tijd, energie en geld kunnen besparen bij het afsluiten van een hypotheek. Daardoor hoeft u minder uit te leggen, want onze adviseurs zijn geschoold om zorgverleners te adviseren. Verder hebt u contact waar en wanneer het u uitkomt: online, telefonisch, thuis of op uw werk. Tot slot kunnen we de (financiële) gegevens die VvAA al van u heeft op uw verzoek hergebruiken.

Voordelen van een hypotheek voor zorgverleners

  • Startende waarnemer, a(n)ios of tijdelijk contract? Toch een hypotheek.
  • Contract getekend bij een maatschap? Hypotheek op basis van toekomstige inkomsten.
  • In de toekomst een eigen praktijk? Daar houden we rekening mee.

Meer informatie
Alles voor u als mondhygiënist | VvAA

VvAA ledenservice

Wilt u informatie, hebt u een vraag of wilt u direct advies? Wij helpen u graag.
Opleidingen en trainingen
De niet-medische kant van uw vak verdient ook aandacht. Wij helpen u daarmee. Dat doen we met praktische opleidingen en trainingen. Uw klasgenoten zijn daarbij uw vakgenoten.
VvAA Coaches
Wij helpen u om in balans te blijven, zodat u zich kunt ontplooien in de richting die bij u past en sturing geeft aan uw carrière. Zo blijft u met plezier werken in uw vak als mondhygiënist.
Zelf-coaching met GRIP
Minimaal 1 op 10 zorgverleners krijgt te maken met serieuze klachten van een burn-out. Hoe krijgt u dan weer grip op uzelf? GRIP als online-platform biedt dan uitkomst.

Nieuws en artikelen