De kracht van het collectief

 

Voor u als medisch specia­­list in dienst­ver­band

Samen met medisch specialisten ontwikkelden we specifieke producten en diensten. Ze voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die u vanuit uw beroep gewend bent. Doordat wij dit samen regelen bent u altijd zeker van de beste dienstverlening. Ook dat is de kracht van hét collectief.

Direct een afspraak maken

Medisch specialist

Meest gekozen door medisch specialisten

Gratis beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand
Speciaal voor LAD-leden

LAD-leden zijn gratis verzekerd voor aanvullende beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand. Denk aan: arbeidszaken, klacht- en tuchtrecht, sociaal verzekeringsrecht, stalking en getuigenverhoor. De LAD heeft deze verzekeringsdekking, inclusief beperkte dekking voor particuliere aansprakelijkheid bij nevenfuncties, ondergebracht bij VvAA.

Bekijk uw LAD ledenvoordeel

Ook voor u interessant


Help ons collectief groeien


Geef collega-zorgverleners een half jaar lidmaatschap cadeau (en maak kans op mooie prijzen)


  Lees meer

  Uw stem en die van 123.000 andere zorgverleners

  De kracht van het beroepsoverstijgende collectief

  De kracht van het collectief

  Als collectief is VvAA de stem en steun van zorgverlenend Nederland. VvAA laat de stem van zorgverleners horen op zorgbrede thema’s, zoals de vermindering van bureaucratie.


  (Ont)Regel de Zorg | VvAA50% minder tijd kwijt aan on­zinnige admini­stratie. Het kan nu, het moet nu.


  Om de 40% van de tijd die u gemiddeld besteedt aan administratie minimaal te halveren is nu het moment voor vervolgacties. Alleen als we de handen ineenslaan krijgen we dat voor elkaar. Met uw stem steunt u het collectief. Daarmee is ons doel sneller in zicht: met minder regels meer tijd voor uw patiënten.

  Ja, ik geef mijn stem ▸

  Direct lid worden >

  Ga net als Schelto Kruijff

   

  voor de helft minder administratietijd


  De afgelopen maanden hebben we samen met andere medisch specialisten nagedacht over hoe we zorgen voor minder bureaucratie en meer tijd voor de patiënt. Nu is het tijd voor actie. Medisch specialisten en alle andere zorgverleners staan op en zeggen: 'We willen de helft minder tijd kwijt zijn'. Doet u ook mee? Ga voor meer informatie naar ordz.nl.

   

  Nieuws en artikelen

  scroll verder