De kracht van het collectief

 

Voor u als medisch specia­­list in dienst­ver­band

Samen met medisch specialisten ontwikkelden we specifieke producten en diensten. Ze voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die u vanuit uw beroep gewend bent. Doordat wij dit samen regelen bent u altijd zeker van de beste dienstverlening. Ook dat is de kracht van hét collectief.

Direct een afspraak maken

Medisch specialist

Meest gekozen door medisch specialisten

Hypotheek

Een passende hypotheek regelen

Door samen met zorgverleners invulling te geven aan de dienstverlening, is het beter geregeld. Zo hoeft u minder uit te leggen.

Rechtsbijstand

Deskundig juridisch advies

De rechtsbijstandsverzekering is ontwikkeld door en voor zorgverleners. Zo is klacht- en tuchtrecht bijvoorbeeld meeverzekerd.

Loopbaanadvies

Voor een betere balans tussen werk en privé

Het CarrièreCentrum Zorg helpt vanuit inzichten van zorgverleners andere zorgverleners door middel van coaching en/of loopbaanbegeleiding.

Reisverzekering

Alles beter geregeld voor een ontspannen reis

Met de VvAA doorlopende reisverzekering gaat u het gehele jaar door met een gerust hart uitstekend verzekerd op reis.

AOV-advies

Een beter inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Neem samen met een persoonlijk adviseur uw financiële situatie door, zodat uw inkomen beter is geregeld bij arbeidsongeschiktheid.

Word ook lid

Maak deel uit van het collectief

VvAA is een sterk ledencollectief dat uw stem laat horen. Samen met u zorgt VvAA dat zorgverleners onbezorgd hun vak kunnen uitoefenen.

Gratis beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand
Speciaal voor LAD-leden

LAD-leden zijn gratis verzekerd voor aanvullende beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand. Denk aan: arbeidszaken, klacht- en tuchtrecht, sociaal verzekeringsrecht, stalking en getuigenverhoor. De LAD heeft deze verzekeringsdekking, inclusief beperkte dekking voor particuliere aansprakelijkheid bij nevenfuncties, ondergebracht bij VvAA.

Bekijk uw LAD ledenvoordeel

Ook voor u interessant

Discussieer mee

Download de VvAA Opinio App

Met de VvAA Opinio app deelt u als zorgverlener direct uw mening, ervaring en advies. Zo maken we samen de zorg beter en zorgen we voor oplossingen.

Aftopping Pensioen

Alles wat u moet weten

Pensioenaftopping is een relevant thema voor zorgverleners. Uw adviseur zet graag samen met u alles op een rij. Om het in de toekomst beter te regelen. 

[Ont]regel de Zorg

Schrap én verbeter

De afgelopen maanden discussieerden zorgverleners met elkaar hoe we kunnen zorgen voor de helft minder administratiedruk in de zorg en meer tijd voor de patiënt.


Help ons collectief groeien


Geef collega-zorgverleners een half jaar lidmaatschap cadeau (en maak kans op mooie prijzen)


  Lees meer

  Uw stem en die van 123.000 andere zorgverleners

  De kracht van het beroepsoverstijgende collectief

  De kracht van het collectief

  Als collectief is VvAA de stem en steun van zorgverlenend Nederland. VvAA laat de stem van zorgverleners horen op zorgbrede thema’s, zoals de vermindering van bureaucratie.


  (Ont)Regel de Zorg | VvAA50% minder tijd kwijt aan on­zinnige admini­stratie. Het kan nu, het moet nu.


  Om de 40% van de tijd die u gemiddeld besteedt aan administratie minimaal te halveren is nu het moment voor vervolgacties. Alleen als we de handen ineenslaan krijgen we dat voor elkaar. Met uw stem steunt u het collectief. Daarmee is ons doel sneller in zicht: met minder regels meer tijd voor uw patiënten.

  Ja, ik geef mijn stem ▸

  Direct lid worden >
  cartoon medisch specialisten

  Medisch specialist


  Schrappunt 1:
  "Wij schrappen de afvinklijstjes voor werkprocessen in het EPD."

  Ga net als Schelto Kruijff

   

  voor de helft minder administratietijd


  De afgelopen maanden hebben we samen met andere medisch specialisten nagedacht over hoe we zorgen voor minder bureaucratie en meer tijd voor de patiënt. Nu is het tijd voor actie. Medisch specialisten en alle andere zorgverleners staan op en zeggen: 'We willen de helft minder tijd kwijt zijn'. Doet u ook mee? Ga voor meer informatie naar ordz.nl.

   

  Nieuws en artikelen

  scroll verder