Uw adviseur voor de huisartspraktijk

13% werknemers ervaart burn-out klachten

Zo’n 13% van de werknemers ervaart burn-out klachten. Als huisarts ziet u deze patiënten ongetwijfeld in uw spreekkamer. Maar ook in de huisartsenpraktijk is de werkdruk hoog. Hoe zorgt u voor een goede werkbalans voor uzelf en uw medewerkers?

Meer tijd en energie voor uw team en uzelf

De adviseurs van VvAA helpen u uw praktijkvoering te versterken. Zij ondersteunen u onder meer bij uw personeelsmanagement. Door taken uit te besteden of gericht advies in te winnen, geeft u uzelf en uw medewerkers extra tijd en energie. Bijvoorbeeld met de inzet van een interim personeelsmanager of het P&O abonnement.

Kijkt u mee?

Anouk van Loon, adviseur voor huisartsen in Noord-Holland, vertelt u meer.Meer oplossingen voor uw praktijk

Om u te ondersteunen bij uw personeelszaken zijn meer praktische tools en advies beschikbaar. Zoals het opzetten van een beoordelings - en beloningscyclus en werving en selectie van nieuw personeel. Daarnaast is het mogelijk de salarisadministratie uit te besteden aan VvAA of een check-up van uw huidige salarisadministratie te laten doen.

Vind een adviseur bij u in de buurt

Contact met uw adviseur

Adviseur in de buurt
Benieuwd wat Anouk van Loon voor uw praktijk kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak met Anouk of de adviseur bij u in de buurt.
  • Agenda icoon Vind een VvAA-adviseur bij u in de buurt