Grip op uw praktijkvoering

Als huisarts krijgt u steeds meer taken en complexe vraagstukken. Focus houden op het echte werk, de zorg voor patiënten, is dan een uitdaging. VvAA helpt u met al het ‘werk naast het werk’.
Uw beroep

Huisarts

Zoek uw adviseur

0031302941031

0611355142

12345XX

De Meern

Als bedrijfskundig adviseur bij VvAA ben ik dagelijks bezig met financieel-, fiscaal- en praktijkadvies voor huisartsen en verloskundigen. U kunt hierbij denken aan financiële planning, praktijkoverdrachten, praktijkwaardering, huisvestingsvraagstukken, samenwerkingsverbanden, personeelszaken en accountancy. Ik kijk hierbij niet alleen naar de financiën maar ook naar de juridische aspecten. Vanzelfsprekend houd ik daarbij ook de persoonlijke wensen van mijn cliënten goed in het oog. Door mijn ruime ervaring met zorgprofessionals kan ik mij goed inleven in zowel de persoonlijke als zakelijke situatie van de huisarts en verloskundige. Hierdoor ben ik in staat om mijn cliënten – de leden van VvAA – optimaal van dienst te zijn.

Location

Vraag contact aan

Adviseurstool


Hiernaast vindt u de adviseurstool voor uw beroepsgroep. Voer uw postcode in om een overzicht van adviseurs in uw postcodegebied te bekijken. Na het invullen van de gegevens kunt u op basis van persoonlijke keuze een adviseur kiezen die bij u past.
Ben je klaar voor een eigen praktijk?
De workshop 'Van waarnemer naar eigen praktijk' bereidt je voor op het zelfstandig voeren van een praktijk en geeft je antwoord op de vraag of ondernemerschap bij jou past.
Meer informatie
contract VvAA

Arbeidsovereenkomst opstellen

Een nieuwe arbeidsovereenkomst nodig?
Log in op mijn VvAA en u hebt het in 5 minuten geregeld.