Inloggen

De kracht van het collectief

 

Voor u als huisarts

Samen met huisartsen ontwikkelden we specifieke producten en diensten die voldoen aan de hoge kwaliteit zoals u beroepsmatig bent gewend. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de beste dienstverlening. Ook dat is de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

Huisarts

Hoe gezond is uw praktijk?

Met de VvAA Praktijkscan ziet u hoe uw praktijk scoort ten opzichte van collega’s. Bijvoorbeeld op het gebied van tijdsbesteding, personeel en financiën. U krijgt niet alleen inzicht in verbeter­punten, maar ook aanbevelingen hoe u uw praktijk kunt verbeteren.

Lees meer

Praktijk waarnemen
Praktijk starten
Praktijk voeren
Praktijk overdragen

Vrijblijvend gesprek met uw adviseur?


  1. Type uw postcode in en klik op Vind uw adviseur.
  2. Maak eenvoudig een afspraak met de adviseur bij u in de buurt.

Vind uw adviseur in de buurt

Meest gekozen door zelfstandig huisartsen

Aansprakelijkheids­verzeke­ring huis­arts

Een medische fout waarvoor u aan­sprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een forse claim. Een beroeps­aan­sprake­lijk­heids­verzekering afgestemd op de risico’s in uw dage­lijkse huis­artsen­praktijk is daarom onmis­baar.

Arbeids­ongeschikt­heids­verzekering

Als huisarts weet u het als geen ander: een ongeval of ziekte kan iedereen overkomen. Wat als het u gebeurt? Wij adviseren u over uw inkomen bij arbeids­ongeschikt­heid. Ook kijken we welke verzekering bij u past.

Rechts­bijstand­verzekering voor uw beroep

Met de beroeps­rechts­bijstand­verzekering bent u als zelf­standig huisarts uitstekend verzekerd. U kunt vertrouwen op juridische onder­steuning door juristen en advocaten die volledig op de hoogte zijn van uw dagelijkse praktijk.

Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

Het werk naast uw echte werk


Hebt u het werk naast uw werk goed geregeld, dan kunt u zich met een gerust hart volledig richten op de zorg voor uw patiënten. Daarom ontzorgen wij u met relevante informatie, diensten, producten, hulp en advies.

Hulp bij uw praktijkvoering

Een eigen praktijk runnen is een baan naast uw échte werk. Daarin zijn wij specialist en helpen u graag. Zo kunt u een­voudiger uw zorg­focus behouden.
Hulp bij uw verzekeringen

Bij zorgverleners werken de gewone dingen net even anders. Daarom wilt u kunnen ver­trouwen op ver­zekeringen die u in iedere ­fase goed be­­schermen.

Hulp bij juridische kwesties

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen. Soms is het on­ver­mijde­lijk. Vertrouw dan op advies van juristen en advocaten die weten wat er bij u speelt.

Hulp bij financiële administratie

Grip op uw financiën is belangrijk voor de continuïteit van uw praktijk. Daarom helpen wij u graag met het verzorgen van uw boekhouding en belastingaangifte.

Hulp bij werkgeverszaken

Op allerlei belangrijke onder­werpen helpen wij u met uw perso­neel en werk­gevers­zaken, zoals uw salaris- en personeelsadministratie.

Hulp bij uw eigen ontwikkeling

De niet-medische kant van uw vak ver­dient ook aandacht. Ver­rijk daar­om uw kennis met prak­tijk­ge­richte op­lei­dingen en trai­ningen.

Hulp bij incidenten melden

Via het VIM Platform meldt u gemakkelijk en veilig online uw (bijna) inci­denten. Zo voldoet u ook aan uw Wkkgz-verplichting.
Vragen? Wij staan voor u klaar

Marktplaats voor huisartsen

Bent u op zoek naar een praktijk, wilt u uw eigen praktijk verkopen, bent u op zoek naar een nieuwe baan of wilt u een vacature plaatsen? Ga dan naar Huisartsplaats.vvaa.nl. Dat is uw plek waar vraag en aanbod van huisartsen samenkomen.

Naar Huisartsplaats

Meest gekozen door huisartsen

Hypotheek

Een passende hypotheek regelen

Door samen met zorgverleners invulling te geven aan de dienstverlening, is het beter geregeld. Zo hoeft u minder uit te leggen.

Loopbaanadvies

Voor een betere balans tussen werk en privé

Het CarrièreCentrum Zorg helpt vanuit inzichten van zorgverleners andere zorgverleners door middel van coaching en/of loopbaanbegeleiding.

AOV-advies

Een beter inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Neem samen met een persoonlijk adviseur uw financiële situatie door, zodat uw inkomen beter is geregeld bij arbeidsongeschiktheid.

Rechtsbijstand

Deskundig juridisch advies

De rechtsbijstandsverzekering is ontwikkeld door en voor zorgverleners. Zo is klacht- en tuchtrecht bijvoorbeeld meeverzekerd.

Reisverzekering

Alles beter geregeld voor een ontspannen reis

Met de VvAA doorlopende reisverzekering gaat u het gehele jaar door met een gerust hart uitstekend verzekerd op reis.

Word ook lid

Maak deel uit van het collectief

VvAA is een sterk ledencollectief dat uw stem laat horen. Samen met u zorgt VvAA dat zorgverleners onbezorgd hun vak kunnen uitoefenen.


Gratis beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand als LAD-lid

LAD-leden zijn gratis verzekerd voor aanvullende beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand. Denk aan: arbeidszaken, klacht- en tuchtrecht, sociaal verzekeringsrecht, stalking en getuigenverhoor. De LAD heeft deze verzekeringsdekking, inclusief beperkte dekking voor particuliere aansprakelijkheid bij nevenfuncties, ondergebracht bij VvAA.

Ook voor u interessant

Discussieer mee

Download de VvAA Opinio App

Met de VvAA Opinio app deelt u als zorgverlener direct uw mening, ervaring en advies. Zo maken we samen de zorg beter en zorgen we voor oplossingen.

Aftopping Pensioen

Alles wat u moet weten

Pensioenaftopping is een relevant thema voor zorgverleners. Uw adviseur zet graag samen met u alles op een rij. Om het in de toekomst beter te regelen. 

Icoon ORDZ
[Ont]regel de Zorg

Schrap én verbeter

De afgelopen maanden discussieerden zorgverleners met elkaar hoe we kunnen zorgen voor de helft minder administratiedruk in de zorg en meer tijd voor de patiënt.

Nieuws en artikelen

scroll verder