De kracht van het collectief

 

Voor u als huisarts

Samen met huisartsen ontwikkelden we specifieke producten en diensten die voldoen aan de hoge kwaliteit zoals u beroepsmatig bent gewend. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de beste dienstverlening. Ook dat is de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

Huisarts

Hoe gezond is uw praktijk?

Met de VvAA Praktijkscan ziet u hoe uw praktijk scoort ten opzichte van collega’s. Bijvoorbeeld op het gebied van tijdsbesteding, personeel en financiën. U krijgt niet alleen inzicht in verbeter­punten, maar ook aanbevelingen hoe u uw praktijk kunt verbeteren.

Lees meer

Praktijk waarnemen
Praktijk starten
Praktijk voeren
Praktijk overdragen

Vrijblijvend gesprek met uw adviseur?


  1. Type uw postcode in en klik op 'Vind uw adviseur'.
  2. Maak eenvoudig een afspraak met de adviseur bij u in de buurt.

Vind uw adviseur in de buurt

Meest gekozen door zelfstandig huisartsen

Aansprakelijkheids­verzeke­ring huis­arts

Een medische fout waarvoor u aan­sprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een forse claim. Een beroeps­aan­sprake­lijk­heids­verzekering afgestemd op de risico’s in uw dage­lijkse huis­artsen­praktijk is daarom onmis­baar.

Arbeids­ongeschikt­heids­verzekering

Als huisarts weet u het als geen ander: een ongeval of ziekte kan iedereen overkomen. Wat als het u gebeurt? Wij adviseren u over uw inkomen bij arbeids­ongeschikt­heid. Ook kijken we welke verzekering bij u past.

Rechts­bijstand­verzekering voor uw beroep

Met de beroeps­rechts­bijstand­verzekering bent u als zelf­standig huisarts uitstekend verzekerd. U kunt vertrouwen op juridische onder­steuning door juristen en advocaten die volledig op de hoogte zijn van uw dagelijkse praktijk.

Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

Het werk naast uw echte werk


Hebt u het werk naast uw werk goed geregeld, dan kunt u zich met een gerust hart volledig richten op de zorg voor uw patiënten. Daarom ontzorgen wij u met relevante informatie, diensten, producten, hulp en advies.

Hulp bij uw praktijkvoering

Een eigen praktijk runnen is een baan naast uw échte werk. Daarin zijn wij specialist en helpen u graag. Zo kunt u een­voudiger uw zorg­focus behouden.
Hulp bij uw verzekeringen

Bij zorgverleners werken de gewone dingen net even anders. Daarom wilt u kunnen ver­trouwen op ver­zekeringen die u in iedere ­fase goed be­­schermen.
Hulp bij juridische kwesties

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen. Soms is het on­ver­mijde­lijk. Vertrouw dan op advies van juristen en advocaten die weten wat er bij u speelt.
Hulp bij financiële administratie

Grip op uw financiën is belangrijk voor de continuïteit van uw praktijk. Daarom helpen wij u graag met het verzorgen van uw boekhouding en belastingaangifte.
Hulp bij werkgeverszaken

Op allerlei belangrijke onder­werpen helpen wij u met uw perso­neel en werk­gevers­zaken, zoals uw salaris- en personeelsadministratie.
Hulp bij uw eigen ontwikkeling

De niet-medische kant van uw vak ver­dient ook aandacht. Ver­rijk daar­om uw kennis met prak­tijk­ge­richte op­lei­dingen en trai­ningen.
Hulp bij veilig incidenten melden

Via het VIM Platform meldt u gemakkelijk en veilig online uw (bijna) inci­denten. Zo voldoet u ook aan uw Wkkgz-verplichting.
Vragen? Wij staan voor u klaar

Marktplaats voor huisartsen

Bent u op zoek naar een praktijk, wilt u uw eigen praktijk verkopen, bent u op zoek naar een nieuwe baan of wilt u een vacature plaatsen? Ga dan naar Huisartsplaats.vvaa.nl, uw plek waar vraag en aanbod van huisartsen samenkomen.

Naar Huisartsplaats

Ga net als Pascale Hendriks

 

voor de helft minder administratietijd


De afgelopen maanden hebben we samen met andere huisartsen nagedacht over hoe we zorgen voor minder bureaucratie en meer tijd voor de patiënt. Nu is het tijd voor actie. Huisartsen en alle andere zorgverleners staan op en zeggen: 'We willen de helft minder tijd kwijt zijn'. Doet u ook mee? Ga voor meer informatie naar ordz.nl.

 

Nieuws en artikelen

scroll verder