De kracht van het collectief

 

Voor u als huisarts

Samen met huisartsen ontwikkelden we specifieke producten en diensten die voldoen aan de hoge kwaliteit zoals u beroepsmatig bent gewend. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de beste dienstverlening. Ook dat is de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

Huisarts

Hoe gezond is uw praktijk?

Met de VvAA Praktijkscan ziet u hoe uw praktijk scoort ten opzichte van collega’s. Bijvoorbeeld op het gebied van tijdsbesteding, personeel en financiën. U krijgt niet alleen inzicht in verbeter­punten, maar ook aanbevelingen hoe u uw praktijk kunt verbeteren.

Lees meer

Vrijblijvend gesprek met uw adviseur?


  1. Type uw postcode in en klik op 'Vind uw adviseur'.
  2. Maak eenvoudig een afspraak met de adviseur bij u in de buurt.

Vind uw adviseur in de buurt

Meest gekozen door zelfstandig huisartsen

Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

Het werk naast uw echte werk


Hebt u het werk naast uw werk goed geregeld, dan kunt u zich met een gerust hart volledig richten op de zorg voor uw patiënten. Daarom ontzorgen wij u met relevante informatie, diensten, producten, hulp en advies.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Marktplaats voor huisartsen

Bent u op zoek naar een praktijk, wilt u uw eigen praktijk verkopen, bent u op zoek naar een nieuwe baan of wilt u een vacature plaatsen? Ga dan naar Huisartsplaats.vvaa.nl, uw plek waar vraag en aanbod van huisartsen samenkomen.

Naar Huisartsplaats

Ga net als Pascale Hendriks

 

voor de helft minder administratietijd


De afgelopen maanden hebben we samen met andere huisartsen nagedacht over hoe we zorgen voor minder bureaucratie en meer tijd voor de patiënt. Nu is het tijd voor actie. Huisartsen en alle andere zorgverleners staan op en zeggen: 'We willen de helft minder tijd kwijt zijn'. Doet u ook mee? Ga voor meer informatie naar ordz.nl.

 

Nieuws en artikelen

scroll verder