Hoe gezond is uw praktijk?

Met de VvAA Praktijkscan ziet u hoe uw praktijk scoort ten opzichte van collega’s. Bijvoorbeeld op het gebied van tijdsbesteding, personeel en financiën. U krijgt niet alleen inzicht in verbeter­punten, maar ook aanbevelingen hoe u uw praktijk kunt verbeteren.

Naar de VvAA Praktijkscan

Huisarts

Vrijblijvend gesprek met uw adviseur?


  1. Type uw postcode in en klik op 'Vind uw adviseur'.
  2. Maak eenvoudig een afspraak met de adviseur bij u in de buurt.

Vind uw adviseur in de buurt

Meest gekozen door zelfstandig huisartsen

Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

Het werk naast uw echte werk


Hebt u het werk naast uw werk goed geregeld, dan kunt u zich met een gerust hart volledig richten op de zorg voor uw patiënten. Daarom ontzorgen wij u met relevante informatie, diensten, producten, hulp en advies.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Marktplaats voor huisartsen

Bent u op zoek naar een praktijk, wilt u uw eigen praktijk verkopen, bent u op zoek naar een nieuwe baan of wilt u een vacature plaatsen? Ga dan naar Huisartsplaats.vvaa.nl, uw plek waar vraag en aanbod van huisartsen samenkomen.

Naar Huisartsplaats

Uw stem en die van 123.000 andere zorgverleners

De kracht van het beroepsoverstijgende collectief

De kracht van het collectief

Als collectief is VvAA de stem en steun van zorgverlenend Nederland. VvAA laat de stem van zorgverleners horen op zorgbrede thema’s, zoals de vermindering van bureaucratie.


(Ont)Regel de Zorg | VvAA50% minder tijd kwijt aan onzinnige administratie. Het kan nu, het moet nu.


Om de 40% van de tijd die u gemiddeld besteedt aan administratie minimaal te halveren is nu het moment voor vervolgacties. Alleen als we de handen ineenslaan krijgen we dat voor elkaar. Met uw stem steunt u het collectief. Daarmee is ons doel sneller in zicht: met minder regels meer tijd voor uw patiënten.

Ja, ik geef mijn stem ▸

Direct lid worden >

Ga net als Pascale Hendriks

 

voor de helft minder administratietijd


De afgelopen maanden hebben we samen met andere huisartsen nagedacht over hoe we zorgen voor minder bureaucratie en meer tijd voor de patiënt. Nu is het tijd voor actie. Huisartsen en alle andere zorgverleners staan op en zeggen: 'We willen de helft minder tijd kwijt zijn'. Doet u ook mee? Ga voor meer informatie naar ordz.nl.

 

Nieuws en artikelen voor huisartsen

scroll verder