De kracht van het collectief

 

Voor u als huis­arts

Samen met uw collega’s hebben we producten en diensten ontwikkeld die voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die u als huisarts gewend bent. Zo bent u altijd verzekerd van de beste dienstverlening. Dat is ook de kracht van het collectief.

Vind uw zakelijk adviseur

Huisarts

Inzicht in alle verbeterpunten met de Praktijkscan

Door meer regels stijgt de werkdruk in uw huisartsenpraktijk. Dat kan ten koste gaan van de zorg voor uw patiënten. De VvAA Praktijkscan helpt u dan om balans te houden. Wij steken de thermometer in uw praktijk. U krijgt daarmee inzicht in de verbeterpunten. De implementatie ervan zorgt ervoor dat u meer tijd voor uw patiënten krijgt.


  Meer over de Praktijkscan

  Direct advies aanvragen >>

  Vrijblijvend gesprek met uw adviseur?


  1. Type uw postcode in en klik op 'Vind uw adviseur'.
  2. Maak eenvoudig een afspraak met de adviseur bij u in de buurt.

  Vind uw adviseur in de buurt

  Meest gekozen door zelfstandig huisartsen

  Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

  Het werk naast uw echte werk


  Hebt u het werk naast uw werk goed geregeld, dan kunt u zich met een gerust hart volledig richten op de zorg voor uw patiënten. Daarom ontzorgen wij u met relevante informatie, diensten, producten, hulp en advies.

  Vragen? Wij staan voor u klaar

  Marktplaats voor huisartsen

  Bent u op zoek naar een praktijk, wilt u uw eigen praktijk verkopen, bent u op zoek naar een nieuwe baan of wilt u een vacature plaatsen? Ga dan naar Huisartsplaats.vvaa.nl, uw plek waar vraag en aanbod van huisartsen samenkomen.

  Naar Huisartsplaats

  Uw stem en die van 123.000 andere zorgverleners

  De kracht van het beroepsoverstijgende collectief

  De kracht van het collectief

  Als collectief is VvAA de stem en steun van zorgverlenend Nederland. VvAA laat de stem van zorgverleners horen op zorgbrede thema’s, zoals de vermindering van bureaucratie.


  (Ont)Regel de Zorg | VvAA50% minder tijd kwijt aan onzinnige administratie. Het kan nu, het moet nu.


  Om de 40% van de tijd die u gemiddeld besteedt aan administratie minimaal te halveren is nu het moment voor vervolgacties. Alleen als we de handen ineenslaan krijgen we dat voor elkaar. Met uw stem steunt u het collectief. Daarmee is ons doel sneller in zicht: met minder regels meer tijd voor uw patiënten.

  Ja, ik geef mijn stem ▸

  Direct lid worden >

  Ga net als Pascale Hendriks

   

  voor de helft minder administratietijd


  De afgelopen maanden hebben we samen met andere huisartsen nagedacht over hoe we zorgen voor minder bureaucratie en meer tijd voor de patiënt. Nu is het tijd voor actie. Huisartsen en alle andere zorgverleners staan op en zeggen: 'We willen de helft minder tijd kwijt zijn'. Doet u ook mee? Ga voor meer informatie naar ordz.nl.

   

  Nieuws en artikelen voor huisartsen

  scroll verder