Van patiënt tot praktijk het welzijn als focus houden

Of u nu zelfstandig aan het werk bent, deel uitmaakt van een praktijk of werkzaam bent binnen een zorgcentrum, de hulp aan uw patiënten is het grootste goed. Dan is het prettig als u zich daarop kan focussen en VvAA u kan adviseren over bijvoorbeeld uw verzekeringspakket, uw hypotheek en meer zakelijke onderwerpen.
Uw beroep

GGZ professional

VvAA helpt

De inkomsten van psychologen staan onder druk en de afhankelijkheid van zorgverzekeraars neemt toe. Dan is het van belang om de focus op de gezondheid van uw patiënten te houden. VvAA neemt graag het ‘werk naast het werk’ van u over. Wij zijn expert op ons vakgebied maar weten ook wat úw vak inhoudt. Daarom bieden wij u advies, producten en diensten speciaal voor psychologen. Zowel op zakelijk als privégebied. Bijvoorbeeld over het voeren van uw praktijk, of bij juridische en fiscale vraagstukken.

Zoek uw adviseur

0031302941031

0611355142

12345XX

De Meern

Als bedrijfskundig adviseur bij VvAA ben ik dagelijks bezig met financieel-, fiscaal- en praktijkadvies voor huisartsen en verloskundigen. U kunt hierbij denken aan financiële planning, praktijkoverdrachten, praktijkwaardering, huisvestingsvraagstukken, samenwerkingsverbanden, personeelszaken en accountancy. Ik kijk hierbij niet alleen naar de financiën maar ook naar de juridische aspecten. Vanzelfsprekend houd ik daarbij ook de persoonlijke wensen van mijn cliënten goed in het oog. Door mijn ruime ervaring met zorgprofessionals kan ik mij goed inleven in zowel de persoonlijke als zakelijke situatie van de huisarts en verloskundige. Hierdoor ben ik in staat om mijn cliënten – de leden van VvAA – optimaal van dienst te zijn.

Location

Vraag contact aan

Adviseurstool


Hiernaast vindt u de adviseurstool voor uw beroepsgroep. Voer uw postcode in om een overzicht van adviseurs in uw postcodegebied te bekijken. Na het invullen van de gegevens kunt u op basis van persoonlijke keuze een adviseur kiezen die bij u past.